keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Iloiset juhlat

Joko alatte kyllästyä lahjoihin ja juhliin? Toivottavasti ette.

Olen itse sitä mieltä, että elämässä on aivan liian vähän juhlia. Olisi mukavaa kerätä ystävät useammin koolle ja viettää aikaa vähän erityisemmissä merkeissä. 

Siskon valmistujaisiin tehtiin tuollaiset viirikoristeet, joilla nimettiin ruokapöydän antimet. Toimi ihan kivasti, viirit maksoivat Tigerissa muistaakseni euron. Pienellä panostuksella iso merkitys :)



Ruuaksi tehtiin kaikenlaista helppoa, kakkuina tällä kertaa britakakku ja mutakakku. Brita on jotenkin erityishyvää kesäisin. Marenkia... mmm. 

Mitkä ovat teidän lemppariherkkuja juhlissa?

Sisko muuten lupasi vierailla täällä lähiaikoina. Hän oli käynyt metsässä ja haluaisi kertoa teille siitä :) Ja minä haluan kertoa teille siskon valmistujaislahjasta vielä, kunhan nyt tässä välissä jaaritellaan jotakin muuta. Juhla tuntuu kai enemmän juhlalta arkea vasten.

EN: Few pictures from my sister's graduation party. 

4 kommenttia:

  1. Tuo britakakku on nyt joka blogissa! Haluan maistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko näin? Haha, no se on kyllä hyvää, todellinen kesäherkku :) Eikä ole mitenkään huikean vaikea tehdäkään. Tämä ohje taitaa olla aika lähellä omaamme: http://www.valio.fi/reseptit/brita-kakku/

      Täytteeksi ei kyllä laitettu raparpeia, vaan rahkaa ja kermavaahtoa sekaisin ja sitten tuoreita mansikoita. Tee kaksinkertaisena, tulee pellillinen, jonka voit sitten jakaa kahtia. Jää kavereille kanssa :) Sitäpaitsi tuo takina on vähän v-mäinen levitellä jos sitä on hintsusti. Säästyypi hermot.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Varsinkin niiden yhdistelmät :) Ja miten aina unohdan vastata sun kommentteihin... en tee sitä tarkoituksella :)

      Poista