perjantai 31. tammikuuta 2014

Mutta ne tytöt olivat kertoneet surullisiakin juttuja

Olen pohtinut viime aikoina paljon sitä, mitä blogissani jaan ja mitä jätän täältä ulos. 

Yleisesti ottaen tuntuu, että monesti blogeja arvostellaan siitä, että niissä oleva maailma on liian ruusunpunainen ja niitä pitävät ihmiset esittävät itsensä liian täydellisinä. Kaivataan sitä arkirealismia, pyykkikasoja ja sydänsuruja. 

Viimeisen vuoden aikana elämässäni on tapahtunut kaikenlaista, eikä vähiten viimeisen parin kuukauden aikana. Välillä on aika hankala vetää rajaa sille, mistä kirjoittaisi tai milloin kirjoittaisi. Mielestäni kirjoittajan mielentilat heijastuvat tekstiin aika helpostikin, vaikkei asioista aivan suoraan kertoisikaan. Toistaiseksi olen jättänyt kirjoittamatta aina kun epäilyttää.


Tokihan se on ärsyttävää, kun välillä blogissa on pidempi tauko. 

Mutta ihan oikeasti.

Jos sinulla olisi blogi, kertoisitko, kun sydämesi särkyy? Kertoisitko työasioista? Raha-asioista? Niistä suukoista jotka ratkaisevat? Niistä hetkistä kun itkettää eikä ketään ole lähimaillakaan? Niistä hetkistä kun mikään ei voisi olla paremmin ja koko maailma on puolellasi...? Tietoisena siitä, että tarinasi on periaatteessa täysin vapaata riistaa, kaikkien luettavissa ja riepoteltavissa? Oman itsensä lisäksi kirjoittajalla on vastuu myös muista elämässään olevista ihmisistä ja heidän yksityisyydestään. 

Mitä te ajattelette? Tiedän, että muutama bloggaajakin tätä lukee, olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksianne. Blogini nimenkin mukaisesti tällä palstalla mennään hiukan päiväkirjamaisesti, tämä kun ei ole varsinaisesti muoti-, tyyli-, kosmetiikka,- tai oikein mikään muukaan oikea blogi. Silti itseasiassa kirjoitan yllättävän vähän mitään todella henkilökohtaista. Minä pidän kiinni oikeudestani kuvata pyykkikasoja yhtä lailla kuin tulppaaneja, mutta suukoista en jatkossakaan kerro.

EN: Thinking about sharing in blogs. Where should we draw the line? Should it all be just perfect? And if not, how much are we willing to give for everyone who happened to be online?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti