sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Hedelmäistä helmikuuta

Miten aina käykin niin, että julkaisen elämääkin suuremmat pohdinnat blogissa aina perjantai-iltaisin, jolloin niitä ei (äitiä lukuunottamatta) lue kukaan. Hymyilyttää.

Helmikuuta mennään jo toista päivää, ihanaa! Sehän tarkoittaa sitä, että pian on maaliskuu. Ja se on jo kevätkuukausi hyvällä tahdolla, eikö olekin? Viikonloppu on mennyt tuttuun tapaan, olen siivonnut, pessyt pyykkiä ja syönyt. Ostin itselleni kukkia ja vaihdoin puhtaat lakanat. Eilen kävin hieman ostoksilla, tarpeellisia juttuja vain  tietenkin. Onkohan täällä ketään joka olisi lukenut blogiani niin kauan että muistaisi vanhan mineraalimeikkijutun jostain vuodelta 2010? Hankin silloin jauhemaisen mineraalipeitevoiteen ja se siis loppui kaksi päivää sitten. Riittoisaa tavaraa, täytyy sanoa. Nyt oli kuitenkin vaihtelun aika, Benecosista ei ole yhtään mitään kokemusta joten jännityksella odotan toimiiko vai eikö.


Huulipuna oli ainoa heräteostokseni. Pelastakoon se poskipunan kanssa ne jäljellä olevat talviaamut, kun kasvojen väri on hehkuvan sijaan lähinnä "50 shades of grey"

Toivottavasti kaikille on leppoisa sunnuntai, kuullaan taas ensiviikolla... toivottavasti kera yksien hamekuvien.

EN: Easy going weekend. 

4 kommenttia:

 1. Awws! Ihania kuvia, jotenkin ihanasti sopii otsikko kuvat ja esiteltävät tuotteet yhteen :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, kiva että poikkesit! Kävin kurkkaamassa sun blogin, huippusuloisia kuvia sielläkin :)

   Poista
 2. Piristävä postaus ^^ Nukahdin vahingossa sohvalle töiden jälkeen joten omat projektit jäivät tältä päivältä suorittamatta :P Semmosta sattuu, onneksi on aina huominen ja ylihuominen vapaapäivä ;) Kivaa alkuviikkoa sinne! ^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä piristät aina kommenteillasi, kiitos! Itsehän nukuin myös lauantaina ohi kaikkien jumppatuntien... Joskus uni on oikeasti se ainoa mitä tarvitaan. Kivoja vapaapäiviä!

   Poista