torstai 9. tammikuuta 2014

Matkakuume

Suunnittelimme tänään ystävän kanssa talvilomaani ja matkustamista ihan mihin vaan.Lima 2007

Olen valitettavasti matkustanut suhteellisen vähän näin aikuisena... syitä on monia. Nyt on aika korjata tilannetta. Yritinkin kovasti houkutella ystävääni seurakseni Barcelonaan.

Espanjalla on hyvin erityinen asema mielessäni, vaikka en ole siellä koskaan käynytkään. Heillähän on muun muassa maailman paras jalkapallomaajoukkue, jos joku ei vielä sitä tiennyt. Lisäksi Espanjan ruokakulttuuri kiinnostaa kovasti. Euroopassa on muutenkin valtavasti paikkoja käymättä....
Tallinna 2010


Riika 2011

Ennen talvilomaa, maaliskuussa olisi tarkoitus poiketa ikirakkauskaupungissani Tukholmassa kera siskojen.

Kesä on auki... olisi mahtavaa päästä silloinkin johonkin. 

Kaukokaipuu on kova.

Olisi maailmassa niin paljon tehtävää ja nähtävää. Nyt on vapaatakin tiedossa ja sinänsä mahdollisuuksia. Mihin sinä menisit? Kertokaa ihmeessä lempi matkakohteistanne ja paikoista, johon haluaisitte joskus palata tai jotka kiinnostavat teitä! Kaikki vinkit otetaan vastaan onnellinen, haaveileva hymy kasvoilla. Lentohaku laulaa parhaillaan.Tukholma 2012Dubrovnik 2013

Minulle esitettiin maailman vaikein kysymys tänään: mitä sinä haluaist tehdä? Kysyjä totesi rauhallisesti: Kerro vain. Järjestetään asia. En osannut vastata! On ehkä aika lähteä etsimään kauempaa. Mikään ei ole pelottavampaa maailmassa kuin se, että voisi saada haluamansa jos tietäsi mitä se on. 

Löytämisen iloa torstai-iltaanne! Jään odottamaan vinkkejänne.

Kuvat reissuilta vuosien takaa.

EN: I want to go somewhere, anywhere. Where to travel, what do you think? I'm thinking Barcelona.

2 kommenttia:

  1. Mä haluaisin ehdottomasti palata Kroatiaan. Tai ihan minne vaan, missä aurinko paahtaa ihoa rantatuolissa ja drinkki kädessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kroatiaan palaisin itsekin mielelläni, mutta ehkä sitten vaikka Zagrebiin katsomaan vähän erilaisia paikkoja! Vaikkakin Cavtat oli ihan mielettömän ihana paikka, voisin kuvitella että sinne voisin mennä vaikka yksinään ihan vain rauhoittumaan ja tuijottamaan merta.

      Poista