tiistai 7. tammikuuta 2014

Viime päivinä

Huhhahhei.

Tuo harmaus sai minut hetkellisesti kiinni. En meinannut päästä sängystä ylös. Keikuin kaikki vapaat peiton alla noin kello kahteen, jonka jälkeen pakottauduin ulos. Ulkoilun jälkeen kaivauduin järjestään takaisin peittoon.

Nyt on kuitenkin töitä, viikonlopun yli jopa, joten rytmin on palauduttava. Oli harmaata tai ei. 

Tänään menin siis kauppaan ja ostin sitruunaa, D-vitamiiniä, varsiselleriä ja kaikkea sellaista millä uskon jaksavani vaikka maailman ääriin... hymyillen. Minulle paljastui tänään, että kaupasta saa mangokuutiota pakkasesta, päivän paras uutinen. Smoothie teki hyvää ja juoksu kulki taas vähän paremmin. Kuin olisi juonut pienen auringon.Laatikossa majailee projektini suurensuuri huivi, tilasin juuri vähän lisää lankaa. En edes halua laskea kuinka paljon tuohon on jo nyt mennyt rahaa ja aikaa. Siitä tulee joskus valmis ja sitten sen alle voi vaikka nukahtaa (lentokoneessa, kuten optimistina aloittaessani ajattelin, sitten kun istun lentokoneessa on hyvä olla suurensuuri huivi). Mitään vaikeaa ei tuossa ole, helkkarin pitkä sekä leveä pätkä helmineuletta vain.

Muistan, kun jossain 20cm kohdalla mietin että eihän tästä tuu edes kiva. Että pitää purkaa koko roska. Sitten näin kaupungilla tytön, jolla oli päällä farkkutakki, valkoinen palmikkoneule ja valkoinen iso huivi. Ja inspiroiduin. Sitä ne kauniit tytöt teettävät.

Suonettehan siis anteeksi, että Lush-analyysi viipyy. Palaan kun keksin, miten saan tässäkin kuvassa käytettyä studiovaloa jalostettua hieman tuotekuvausta varten. Nyt Sillan 2.tuotantokauden pariin! Parasta.

EN: My on going project. It-will-take-forever-kind-of-thing. Someday it's going to be a big scarf. So big that one can take a nap under it.

4 kommenttia:

 1. Ihana huivi tuosta tulee! :) Se näyttää ihanan pehmeältä ja muhkealta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! Farkkutakki sen kaveriksi löytyi muuten alunnusmyynneistä, hurraa. Täytyykin laittaa vähän vauhtia projektiin... ulkonahan on melkeesti farkkutakkikeli.

   Poista
 2. Siitä tulee varmasti todella ihanan pehmoinen, monikäyttöinen huivi :) Ja kaikista hienointa siinä on se, että se on itse tehty ja on nähty tavallista enemmän vaivaa jonkun tavaran saamiseen pelkän valmiina oston sijaan. Esim. halusin valkoisen lyhdyn mukaan suunnittelemaani tavara-asetelmaan. Uuden hankkimisen sijaan muistin parvekkeen vähän ruosteiset ruskeat yksilöt, jotka olen saanut jonkun muuton yhteydessä tutulta ilmaiseksi. Varastosta löytyi purkki valkoista seinämaalia, voilà ! :) Pitäisi tehdä paljon paljon enemmänkin itse. Kaapit tursuaa kankaita ja lankoja, uusiokäyttöä odottavia koruja ym. mutta vielä se inspiraatio, ja viitsiminen, odottaa löytymistään. Tulee hetkittäin vähän ahdistusta omasta laiskuudesta, kun etenkin netissä näkee niin paljon aikaansaavia diy-tyyppejä! Noo, pikku rojekti kerrallaan ja ihan miten itse jaksaa kehtaa viitsii ja on aikaa .. Sittenhän olisi kovin tylsää jos ei olisi enää mitään tekemistä odottamassa. ;)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun jaksatte tsempata :)

   Lyhty-projekti kuulostaa kivalta, on totta että enemmän voisi tehdä itse. Mut ei siitä huonoa omatuntoa kannata ottaa, yksi projekti kerrallaan niinkun sanoit. Sellaiset super diy-ihmiset on kyllä ihmistyyppi ihan erikseen, en valitettavasti itse osaa askarrella ollenkaan vaikka kuinka tuijottaisin Pintarestia :)

   Poista