maanantai 13. tammikuuta 2014

Suuri Lush-testaus pt. 1, kasvojenpuhdistus

Pomppasin aropupun lailla heti aamulla valon (ja arkivapaan!) innoittamana ulos ja sain kuin sainkin kuvattua nämä purnukat. Juttua tulee nyt muutamassa osassa, koska muuten tästä olisi tullut pitkä kuin nälkävuosi.

Kuten aiemmin kerroin, sain siskoltani lahjaksi muutaman tuotteen Lushilta ja myöhemmin tein myös ihan pienen tilauksen heidän nettikauppaansa. Jostain syystä en ole Lushia aiemmin kokeillut, joten nyt sitten näköjään useampia juttuja kerralla. Tässä ensimmäisessä jutussa keskitytään noihin kasvojenpuhdistustuotteisiin.

Kaikki näistä toimivat samalla tekniikalla, eli purkista otetaan pieni nökkäre tuota mönjää, joka sitten sekoitetaan kädessä veden kanssa tahnaksi ja hierotaan kasvoihin jonka jälkeen se huuhdellaan pois vedellä. Olen itse nyt käyttönyt tuota Aqua marinaa aamuisin ja Angels on bare skinia sitten taas illalla meikin poiston jälkeen. Meikinpoistoon minulla on myös nyt Lushilta erikseen tuote, josta lisää myöhemmin. Näitä tuotteita ei siis käsittääkseni ole yksinään edes tarkoitus käyttää meikin poistoon...mikä on vähän huono juttu sinänsä. Itse kun olisin enemmän sellainen helppo-ja-nopee-kind-of-girl.

Dark Angels on todella syväpuhdistava tuota, vaikutuksen tuntee iholla saman tien. Olenkin rajoittanut tämän käyttöä n. kerta viikkoon, koska ihoni on kaikesta huolimatta aika herkkä. Näistä kolmesta tämä on kuitenkin helpoin käyttää ja muutenkin paras. Tuotteesta saa tosi hyvin muodostettua levittyvän massan ja olenkin antanut tämän vaikuttaa kasvoilla hetken naamion tapaan ennen huuhtelua. Iho jää todella puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi. Tätä en löytänyt suomalaisesta nettikauppaversiosta, mutta jos ihosi kaipaa syväpuhdistusta ja löydät tätä jostain, niin voin suositella. Tuote muistuttaa etäisesti joskus käyttämääni Lumenen turvanaamiota...

Angels on bare skin on näistä ehdottomasti se "en tajua"-osaston tuote. Tuoksu on ihan ok, tuoteselosteesta löytyvän laventelin huomaa tässä. Tämä ei kuitenkaan toimi minulla mitenkään käytössä! Ei sekoitu veteen millään, joten lopputulos on se, että yritän hieroa putoilevia jyväsiä naamaan ennen kuin kaikki on lavuaarissa. Vähän kun yrittäisi pestä kasvoja kuivuneella kaurapuurolla. Ryynimäisen rakenteen olisi tarkoitus hellästi kuoria ihoa, mutta vaikea kuoria kun en saa tätä pysymään kasvoilla mitenkään. En osta toiste, vaikka kasvot ovatkin ihan kivan tuntuiset tämän jälkeen.

Aqua Marina on näistä ehkä omalle iholleni sopivin. Olen käyttänyt tätä aamulla ja ihosta tulee tosi pehmeä. Tuoksu on kylläkin hyvin hyvin leväinen. En voi suositella esimerkiksi aamupahoinvoinnista kärsiville. Pystyn tuloksien varjolla elämään tuoksun kanssa purkin loppuun, mutta käytön jatkaminen edellyttää kyllä harkintaa. Tämän koostumus on (kuten kuvastakin ehkä havaittavissa) kaikista tahmaisin, joten käyttökin on hiukan helpompaa. Tästä tykkäisin hurjasti ilman tuota levää! 

Tuotteiden ainesosia voi tosiaan kurkkia tarkemmin tuolta nettisivuilta jos kiinnostaa. Lushin kosmetiikkahan tehdään käsin ja purkit säilyvät käytössä vain tietyn ajan. Pakkauskoot ovat tähän nähden mielestäni ihan hyvin mitoitettu. On myös mukava ajatus, ettei tuotteissa ole liiaksi säilöntäaineita.

Tiivistettynä: en rakastanut näihin vaikka ihan kelpo tuloksia on tullutkin ja ihoni on jälleen paremmassa kunnossa. Tuo Dark Angels on näistä ainoa, jonka varauksetta voisin pitää käytössäni senkin jälkeen kun purkit loppuvat. Löysin Lushilta onneksi muutaman muun jutun, joihin ihastuin kovasti! Jatkoa seuraa. Oletteko te testanneet Lushin kasvojenpuhdistustuotteita? Minkälaisia kokemuksia?

EN: Testing testing 1-2-3... my relationship with Lush was not love at the first sight test.

2 kommenttia:

  1. Mä olen kuullut Lushista aina hyvin ristiriitaisia mielipiteitä, niin YouTubessa, blogeissa yms. Jotkut tuotteet osottautuu hiteiksi ja osa ihan sellaisia watthefak-juttuja, niinkuin tuo ryynien hiominen iholla. Ihan kummallista. Mä veikkaan, että koska tuotteet on valmistettu käsin, osa voi olla vähän maanantai-versioita. Ehkä joku ahkera lushilainen unohti enkelipesustasi sen liukenevan ainesosan...? Peijakas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että kyse on enemmän siitä että joku tykkää tän tyyppisestä ja toiset ei :) Tuotteet kuitenkin vaativat ehkä hieman totuttelua. En missään nimessä siis tyrmää näitä täysin, itse vain ehkä kaipaan saman tuoteen helppoutta, että lähtee samalla meikki myös. Mutta, tuo aqua marina olisi parempi tuoksuisena ihan lempparini :) Plussaa Lush saa myös kivasta pakkausdesignista!

      Poista