keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Suuri Lush-testaus pt. 3, Breath of Fresh Air

Jos en ihan varauksetta rakastunut Lushin kasvojen- tai meikinpuhdistustuotteisiin, niin seuraavissa kahdessa jutussa kerronkin sitten lemppareistani. Tässä niistä ensimmäinen: Breath of Fresh Air kasvovesi. Lushin nettisivuilla kerrotaan tuotteesta näin:


"Breath of Fresh Air on todellinen ihon elvytyksen tehopakkaus! Se ravitsee ja rauhoittaa ihoa aloe veralla sekä patsulilla, virkistää meriveden ja rakkolevän voimin sekä auttaa tasapainottamaan ihoa, kiitos antibakteerisen rosmariinin."

Tuoksu ei ole merellinen, saati leväinen, vaan enemmänkin hieman yrttinen. Tätä on kiva suihkuttaa aamuisin iholle, suihkupullo on oikeasti käytössä aika kätevä vaikka alkuun sitä vähän epäilin. Uskon, että rakastan tätä tuotetta myös kesällä, jolloin toivottavasti voin suihkutella tätä virkistämään auringon paahtamaa ihoa jossakin rannalla, varpaat hiekassa....

Jep, se matkakuume ei ole myöskään mennyt mihinkään.

Kasvoille ei tosiaan jää tästä lainkaan kiristävää tunnetta, iho jää pehmoiseksi ja raikkaaksi. Olen yrittänyt nyt sisäistää kasvoveden käytön tärkeyden, kun sitä on joka paikassa toitotettu. Kasvovesi on ihonhoitotuote, jonka tarkoituksena on valmistaa ihon hoitotuotteille ja tasapainottaa sen ph-arvoa. Tuntuu kyllä, että yövoiteena käyttämäni kookosöljy levittyy tämän jälkeen tosi hyvin. Tiivistetysti siis: ♡.

EN: I really like this product! My skin feels fresh and soft... and the scent is not bad either. ♡.

4 kommenttia:

 1. Oo no nyt kuulostaa hyvältä! ^^ Ja tuoksu vaikuttaa sellaiselta, mikä ei ala häiritsemään.

  Löysin Riikasta kesällä "face mist"in e.l.f:iltä, mutta se on edelleen suojamuovissa, ensi kesän helteitä odotellen .. Oikeasti sitä voisi käyttää jo nyt vaikka meikinkin päälle, esim. korjaamaan sitä pitkin päivää, mutta mielikuvissani se on kesän tuote enkä osaa sitä ottaa vielä testaukseen.. :D

  Kiitos kommentista, se oli hyvä kysymys kun kyseessä kumminkin ulkomaalainen nettikauppa! Olen tilaillut sieltä Fragrance Directilta niin monta kertaa etten ole tajunnut joka postaukseen liittää ostamis-infoja / kokemuksia, mutta johonkin olen mielestäni kirjoitellut siitä. (ehkä, toivottavasti! hakusanaa fragrance direct - blogini lopusta klikkailemalla löytyy aiemmatkin ostot) Vastaus kommenttiisi löytyy kommenttiboxista! :)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu ei tosiaan ole häiritsevä, en tykkää sellaisista liian metsäisitäkään oikein. Haha, ihana sinä! Nytpähän sitten odotellaan kesää. Elfiltä olen itsekin joskus tilannut, sisko just kyselikin että otetaanko joskus uusintakierros...

   Ja siis muistelinkin, että olet aiemminkin maininnut tuon FD:n, mutta kiitos vielä kattavasta vastauksesta! Hyvä tietää yksi toimiva putiikki lisää, jos joskus hausa jotain spesiaalimpaa.

   Poista
 2. Toi kuulostaa hyvältä tuotteelta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä kovasti! Kiva, että joku tuote muodostui oikeasti lemppariksi. Olisin saattanut muuten hieman masentua.

   Poista