tiistai 14. tammikuuta 2014

Suuri Lush-testaus pt. 2, meikinpuhdistus

Laitetaanpas tämä nyt heti kasvojenpuhdistusjutun perään. Saas nähdä, jospa tästä tulisi vaikka Lush-viikko?

Koska Lushin sivuilla kasvojenpuhdistustuotteet ovat nimenomaan ihon-, ei meikinpuhdistukseen, tarkoitettuja, niin nappasin testiin myös pienen purkin tätä meikinpuhdistustököttiä nimeltään Ultrabland.Tuotetta käytetään niin, että kasvot kosteutetaan, jonka jälkeen tuote levitellään koko kasvojen iholle. Lopuksi pyyhitään kavot kosteutetulla vanulapulla. Toisin kuin kasvojenpuhdistustuotteet, tämä on valmiiksi tahmaisessa ja helposti levitettävässä muodossa. Kasvoille asti tämä on siis helppo ja toimiva homma. Pois ottaminen onkin sitten asia erikseen.

Tätä on sitten ihan turha yrittää huuhdella pois! Vanulappu on ystävä. Tosin yhdellä lapulla en ole ainakaan itse selvinnyt kertaakaan. Tästä syystä itselleni jäikin vähän ristiriitainen tunnelma; koska miellän Lushin arvot jossain määrin myös ekologisina, vaikuttaa vanulappumäärä roskissani oudolta.

Jokapäiväiseen meikinpuhdistukseen tässä on itselleni jotenkin liikaa hommaa, kasvoja saa oikeasti pyyhkiä aika pitkään ennen kuin viimeisimmätkin meikinrippeet ovat poissa. Tuotteen hyviä puolia ovat kuitenkin sen hellävaraisuus ja kosteuttavat ominaisuudet. Tuotteessa on käytetty hunajaa ja maapähkinäöljyä ja sen huomaa, iholle jää öljystä pieni kerros. Tämä varmaan jakaa käyttäjät; osa tykkää ja osa ei. Itse koin tämän aika miellyttävänä asiana, tosin mielestäni tuote vaatii myös kasvoveden käytön jälkeenpäin. 

Vahvemman juhlameikin poistoon voisin hyvin ajatella tätä jatkossakin, ehkä välttäisi myös sen dagen efter-päivän kiristyksen kasvoilla. Siis sikäli kun juhlien jälkeen on energiaa keskittyä tämän käyttöön. Suosittelen myös heille, jotka joutuvat poistamaan vahvaa lavameikkiä useaan kertaan viikossa (tanssijat, teatteri-ihmiset sun muut)! Jos esiintyisin vielä, niin tämä kulkisi varmasti laukussa mukana.

EN: Testing Lush Ultrabland make up removal... I recommend this only for you, heavy-make-up-users. For every day use it seems to be a bit too much work, for me anyway. But if you like oil and effort, go for it!

4 kommenttia:

 1. LUSH:in tuotteet on aina kiinnostaneet mua. Kiva, et otit asiaksesi testata niitä oikein kunnolla!

  Harmi, että tuo meikinpuhdistusaine kuulostaa tosi vaivalloiselta. :/ Mä ainakin arvostan sitä, et saan meikit superhelposti ja nopeasti pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva jos tästä on jollekin hyötyä! Ja sama juttu, helppous kunniaan. Ei tämä siinä kyllä pärjää esimerkiksi vaahtomaisella putsarille mitenkään päin. Mutta talvi-iholle tuo öljy varmaan tekee hyvää.

   Poista
 2. Vaikutti kyllä tosi hyvältä näin ominaisuuksiltaan mutta harmi kyllä jos on työn ja tuskan takana saada tahna pois naamalta! :o Mulla ei ole oikeastaan kokemuksia Lushin tuotteista joten on kiva päästä täältä niistä lukemaan. :)
  Mun yksi uusi meikinpoistokikka ei ole suoranaisesti sitä varten ostettu tai edes asianmukaisessa purnukassa .. Ostin viime kesänä jättimäisen purkin kookosöljyä ja se on muuttunut voimaiseksi kaapissa. Lusikoinkin sitä pienempään rasiaan ja vein kylppärin kaappiin, ja ainakin vedellä pestävä ripsari sekä muu meikki putsautui kivasti - ja ihan yhdellä kahdella vanulapulla & "voilla" pyyhkien. En siis levittänyt naamalle kerrosta vaan sivelin voisella lapulla :D Ja mikä tuoksu jää <3 Plus oli oikein näppärä hiusnaamio kun istuskeltiin miehen kanssa saunassa. Auttoi ilmeisesti aika kivasti hänen kutisevan kuivaan päänahkaansa ja minun kuiviin latvoihini, tarvitsi vain vielä seuraavana aamuna uuden pesun ettei tukka tuntunut enää niin raskaalta/rasvaiselta. Monitoimituote. :)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäsit! Nämä on kuitenkin sellaisia juttuja mitä on vähän turha tehdä, jos ketään ei kiinnosta, kun minähän itse tietenkin jo tiedän miten tuote toimii :)

   Minulla on kookosöljy käytössä yövoiteena! Silloin kun iho oli pahimmillaan ja tosi tulehtunut, niin aloin sitä käyttää ja pahimmat tulehdukset hävisivät saman tien. Tykkään tosi paljon. Pitääkin kokeilla hiuksiin myös...

   Poista