maanantai 27. tammikuuta 2014

Pienelle rakennusarkkitehdille

Yksi parhaista ystävistäni on talonrakennus aikeissa. 

Olemme tunteneet koko elämän ajan, se on pitkä aika tykätä toisesta se. Olemme ihan eri elämänvaiheissa, mutta silti tosi lähellä toisiamme. En usko että meidän olisi edes mahdollista kasvaa erilleen. 


Ystävälläni on nykyään perhe, johon kuuluu myös pikkuinen rakennusapulainen. Olen kuullut huhuja, että apulainen on jo kaivanut isän kanssa ihan oikealla kaivinkoneella ja hänestä on myös kotona apua jatkuvasti esimerkiksi pyykin viikailussa, mattojen suoristamisessa ja oikeastaan hommassa kuin hommassa. 

Luonnollisesti myös hänestä on tullut minulle tärkeä. Kun sitten Marimekon alennusmyynneissä törmäsin tähän paitaan, niin eihän sitä voinut jättää. Printin nimi on Rakennusinsinööri. Pitäähän sitä asianmukaiset varusteet olla! Tästä voi myös katsoa mallia esimerkiksi porrasrakenteisiin...

EN: Bought this Marimekko shirt  for my friend's son. They are planning to build a house, so the name of this print "Building architect" was just right. It's fun to shop for kids once in a while!

4 kommenttia:

 1. Oooi .. Voi miten suloinen ! Tällaisen kun bongaisin itsekin siskonpojalle (tai molemmille, 2 ja 7v.:D).. Pappa on rakennusmies ja puserohan olisi ihan nappivalinta pikku apureille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantajansa on vielä suloisempi, voi kun saisin valokuvan...
   Toivottavasti löytyisi vielä jostakin, tuo kangaskin tuntui ihan kestävältä. Jospa sitten menisi vaikka useammalle apurille peräjälkeen :)

   Poista