keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kerran bussissa

Unohdin kertoa tämä eilen.

Menin tosiaan bussilla kampaajalle. Viereeni istui tyttö joka hymyili itsekseen ja kuunteli musiikkia.

Kun aloimme lähestyä pysäkkiäni, käännyin sanomaan tytölle "mä jäisin tässä pois".

Tyttö hymyili ja vastasi "joo ootas ni mä vähän väistän", nousi penkistä, minä livahdin ohi. Takana tuleva nuori mies odotti kiltisti omaa vuoroaan. Kaikki pääsivät bussista hengissä ulos, hyvillä mielin.

Miksikö kerron tämän?

Kai te tiedätte mitä normaalisti tapahtuu. 

1) Vieressäsi istuva ihminen haluaa lähteä ikkunapaikalta, mutta ei sano mitään vaan puhisee kiukkuisesti ylitsesi niin että naamasi raapiutuu hänen erinäisten pussukoiden ja nyssyköiden viistäessä ohitsesi. Sekuntia tätä tapahtumaa ennen vierustoverisi ei ole osoittanut mitään merkkejä siitä, että poistuisi bussista. Ainut reaktio sinuun ylipäätään on ollut se pettynyt tuhahdus, joka kuuluu kun olet kehdannut mennä istumaan täydessä bussissa jonkun ventovieraan viereen. Hän on mahdollisesti joutunut siirtämään kassinsa tyhjältä paikalta.

2) Haluaisit itse ikkunapaikalta pois, jolloin vierustoverisi selkeästi turhautuu, koska onhan käytävälle väistäminen toki kovin hankalaa. Ennen kuin olet itse ehtinyt välistä pois, alkaa ihminen puskea takaisin penkkiin (koska jostain takavasemmalta saattaa tulla PAIKKAVARAS) jolloin varmasti jompi kumpi liiskautuu johonkin.

Pienillä asioilla on vaikutusta <3 Kiitos sinulle hymyilevä tyttö hyvin alkaneesta päivästä ja nätistä hymystä.

Huomenna lisää bussimatkailua tiedossa ja toivottavasti hymyileviä ihmisiä myös. Hymyilkää kanssaihmisille! Siitä tulee kiva mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti