perjantai 3. tammikuuta 2014

12 / 2013

Minäkin halusin! Ensimmäistä kertaa tänä vuonna blogissani julkaistiin asukuvia, joten tässä 12 matkan varrelta.

Olen koko vuoden vähän epäröinyt tämän asian kanssa. Jännitän kovasti kameraa ja muutenkin blogini perustuu vähän toisenlaisille asioille. On kuitenkin ollut kiva vähän seurata omaa tyliään ja ainakin tilastojen mukaan näistä on tykättykin. Olen saanut paljon rohkaisua etenkin siskoiltani <3 (he tosin ehkä haluaisivat vain, että perhekuvat onnistuisivat edes joskus kun oppisin olemaan :D) Ehkä vielä joskus lakkaan myös pälättämästä kuvissa (esimerkkinä alla kuva 2).Kaikki näistä löytyvät muuten tuon vaatteet-tunnisteen alta. 

Huomaan kuvanneeni paljon samoja juttuja, esimerkiksi tuota farkkuliiviä vaikka toki pukeuduin kesällä muuhunkin. Näistä huomaa myös, että kuvaajia on aika vaihtelevasti saatavilla. Samoin kuvattavan hyviä kuvauspäiviä :)Kuvista saa myös tyylistäni ehkä vähän boheemimman kuvan kuin mitä se oikeasti on. Maanantai-perjantai välillä olen kuitenkin aina töissä ja nämä kuvat on kaikki otettu vapaapäivinäni. Toki ne näyttävät minulta... mutta en kulje joka päivä lökäpöksyissä ja tennareissa. Vain melkein joka päivä.


Viime vuonna tein vaatepuolella paljon hyviä hankintoja. Monet niistä eivät ole päässet tänne asti, ehkä sitten jatkossa. Ehdottomasti yksi parhaista oli tuo MUKA VA:n neuletaki, joka näkyy ensimmäisen kollaasin kahdessa alimmassa kuvassa. Erittäin hyvä sijoitus jota tule rakastamaan varmasti niin kauan kunnes siihen tulee reikiä ja ehkä vielä sen jälkeenkin. 

Panostin muutenkin kotimaisiin juttuihin ja pienempiin merkkeihin ja se on tuntunut hyvältä tieltä jatkaa. Varmasti siis vaatejuttuja tulee ainakin jossain muodossa myös tämän vuoden puolella.

Olisi kiva kuulla onko teillä suosikkia? Tykkäättekö näistä asukuva-jutuista yleensäkään?
Viikonlopun aikana yritän saada tehtyä lisää juttua Lushista, myönnän että lipesin vähän nettikaupassa...

EN: 12 outfits from last year.

4 kommenttia:

 1. Ihania asuja ja ihana sinä! :) Mä tykkään asupostauksista! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kauniista sanoista <3 Olet itsekin aika ihana.

   Poista
 2. Tykkäsin tästä hirmuisesti <3

  VastaaPoista