keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kolmeraitaa yhdelle pikkutytölle

Kirjoittelinkin jouluna, kuinka pikkuisia ihmisiä on ilmestynyt viime vuosina lähipiiriini. Koska minulle ei omia lapsia vielä ole, niin on hauskaa katsella välillä näitä ystävien lapsia ajatellen myös lastenvaateosastoa ja bongailla kivoja juttuja. Muutamaa "mammablogia" seurailleena jaksan edelleen hieman järkyttyä lastenvaatteisiin liittyvästä kilpavarustelusta, onneksi kukaan ystävistäni ei ole lähtenyt siihen mukaan! 

Omaa silmääni miellyttävät ketjuliikkeiden valikoimasta kovasti KappAhlin Newbie- mallisto ja Lindexiltä olen myös bongannut söpöjä pikkutyttöjen mekkoja. Ja koska minulle on kummilapsi (ja pari muuta tärkeää pikkutyyppiä) niin välillä näihin saa hurahtaakiin, eläköön! Tällä kertaa tein kuitenkin löydön Marimekon alepuolelta, heillä on myös mielestäni kivoja ja värikkäitä lastenjuttuja.

Marimekon Kolmeraitaa näytti kivan pirteältä kaiken talvisen keskelllä.

Kummityttöni on rohkea ja suoraviivainen tapaus, toivottavasti hän pitää punaisesta! Pitäisikin ehkä kirjoittaa hänelle kirje ja kysyä asiasta...


Tein aleostokset Marimekon nettikaupasta ja kaikki sujui jälleen kerran mallikelpoisesti, toimitus oli tosi nopea. Aiemminhan olen kirjoittanut kokemuksistani jo täälläToivottavasti teitä ei haittaa, että tulee välillä näitä lastenvaatejuttujakin. Uskon, että aika monelta lukijaltakin löytyy lapsi/kummilapsi/muuten tärkeä pikkuihminen lähipiiristä? Ehkä näistä jutuista voi saada lahjaideavinkkejä tai muuta inspiraatiota. Ja onhan ne pienet vaatteet söpöjä eikö vaan? Jos teillä on vinkata joitain kivoja lastejuttuja esimerkiksi suomalaisilta merkeiltä niin mielellään kuulen!

EN: Three stripes for one special little girl.

4 kommenttia:

 1. lastenvaatteet on kyllä kovin hurmaavia. onneksi itelläkin pikkutyyppejä lähipiirissä pyörii, niin voi välillä eksyä näillekin osastoille! marimekolla on paljon kivoja, viimeksi pongasin hyvin pätevän näköisen pilkkukuosisen mekon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta ostaa muiden pikkutyypeille ja kiva myös vähän panostaa ekstraa :) En jotenkin ole aikaisemmin älynnyt kuinka hauskaa vaihtelua lastenvaatteiden shoppailu on... turmiollinen tie, mutta ainakin tulee samalla ilahduttaneeksi muita.

   Poista
 2. Tämä on selkeästi uusi lemppari Eelle <3 Itse valitsee laatikosta päällensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, en kestä <3
   ... tai siis, tottakai valitsee, kummitädin hyvän maun saanut tyttönen <3

   Poista