torstai 16. tammikuuta 2014

Suuri Lush-testaus pt.4, Celebrate! / Kuinka opin tykkäämään rasvaamisesta

Viimeinen Lush-juttu toistaiseksi, joten jos joku ei ole näistä jaksanut innostua niin nyt se loppuu. Olen tämän projektin myötä viimeistään leimautunut naapurustossani siksi hulluksi nuoreksi tytöksi, joka heiluu purnukoiden ja kameran kanssa yleisillä paikoilla ja kuvaa avohangessa...

Toivon siis todellä, että joku hyötyy näistä jotakin...

Tämä on nyt siinä mielessä tyhmä juttu, että tämä suosikkituotteeni oli Lushin poistuvaa valikoimaa, ilmeisesti jokin joulun sesonkituote, jota ei ainakaan enää nettikaupan puolella ollut. Halusin kuitenkin kirjoittaa tästä kun kokemus oli niin positiivinen; ehkä Helsingin myymälästä löytyy vielä purkki tai pari. Ja joka tapauksessa ajattelen, että Lushin vartalovoiteet ovat tutustumisen arvoisia! Jos ne kaikki ovat yhtä ihania kuin tämä, niin uskon että jaksan jatkossakin kosteuttaa myös vartalon ihoa.Minulle rasvaus on nimittäin ollut aina pakkopullaa. Ihoni ei onneksi ole kovin kuiva, joten pakottavaa tarvettakaan ei ole ollut. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmin kuitenkin tajuan että kaikkia mitään asioita ei enää voi ottaa itsestään selvyyksinä. Kuten esimerkiksi kaunista ja hyvinvoivaa ihoa... 

Celebrate vartalovoiteessa on todella raikas, sitruunainen tuoksu. Voide on aika paksua, mutta kuitenkin kevyempää kuin esimerkiksi Body Shopin vartalovoit. Voide levittyy hyvin ja imeytyy suhteellisen nopeasti. Parasta tässä on kuitenkin se, etten edes ala stressata ajan kulumisesta, koska tuoksu on niin hyvä. Tämä käyttö tuo arkeen juuri sitä paljon kaivattua luksusta... haluan käyttää aikaa siihen, että kuorin ihon huolellisesti ja sen jälkeen levitän voiteen. Asunnossa tuoksuu huippuhyvälle ja iho kiittää. Kun tämä loppuu niin täytyy ehdottomasti päästä tuoksuttamaan muita vaihtoehtoja! Kaakaon ja mantelin ystäville voisi sopia vaikka tämä Charity Pot, jonka koko tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Lush-testailut loppuvat siis tältä erää tähän. Vähän mutkia oikoen voisi sanoa, että jatkosssakin olen todella kiinnostunut heidän vartolonhoitotuotteistaan, mutta kasvojenpuhdistuksen osalta taidan siirtyä näiden purkkien jälkeen johonkin toiseen merkkiin. Kiinnostusta kokeiluun siis jäi, joten voi olla että palaan asiaan jatkossakin. Kuulen mielelläni, jos teillä on omia lemppareita joita kannataisi testata! 

EN: My favorite of all the products that I've been testing from Lush. Too bad Celebrate was made only for Christmas season and I can't get more of it... typical luck for me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti