sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kippoja keittiössä

Olen taas kotona.

Reissu sujui hyvin, jälleen. Teki hyvää olla vähän muissa maisemissa kuin täällä hulivilikummussa. Viime aikoina on ollut vähän ehkä liikaakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita mutta nyt on taas aika chilli olo. Tein äsken makaroonilaatikkoa ja söin niin monta mandariinia että on vähän huono olo. Alkaa olla mandariiniaika. Se on hyvä aika vuodesta.

Viikonlopulle ei ollut mitään suunnitelmaa. Ajattelin että teen vain sen mitä jaksan, en sitten jaksanut kovinkaan paljoa. Lauantaina siskoni kumminkin laittoi viestin"lähdetkö käymään mun kanssa Iittalan tehtaanmyymälässä?". No kyllä kai.

Pakkasimme äidin autoon ja hurruttelimme Jyväskylästä jo oi niin monesta paikkaa löytyvään kauppakeskusmarkettipalvelukeskittymään. Myymälässä oli ale. 

Meillä oli aika hauskaa. Sisko osti ruokalautasia. Minä pyörittelin näitä kuppeja käsissäni ja ajattelin että en kyllä tarvitse ihmeemmin mitään mutta että olen kyllä aika monesti näitä samoja jo harkinnut keittiööni. Enkä sitten jättänyt niitä. Ja hyvä niin, Arabia KoKo-sarjasta poistuu tämä vaaleanpunainen väri kuulemma. Että ehkä vuoden päästä en olisi näitä enää saanut.

Pidän astioista. Pikkuisesta keittiöstäni löytyy kaikenlaisia kippoja ja kuppeja. Pääasiassa astiani ovat valkoisia, pidän Arabian 24h:sta ja sitä minulta löytyykin enimmäkseen. Nämä hattaraiset kupposet ovat juuri hyvät esimerkiksi niihin hetkiin, kun ystävä piipahtaa teellä ja leivoksella ja juorutaan vaikka pojista. 

Hempee lempee teehetki.

Toivottavasti jo ensi viikolla. 

4 kommenttia:

 1. taitaa nämä astiaihastukset kulkea suvussa :) vaaleanpunaisille kupeille on aina tilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Myös melkein kaikille muille kupeille on aina tilaa... Tai sitten rakennellaan avohyllyjä :)

   Poista
 2. tuo Arabian KoKo-sarja on ihana! ja varsinkin kaikki pastellinväriset kipposet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kannattaa käydä Palokassa jos tarvetta, esim. näillä kupposilla oli hintaa enää 5€/kpl ;)

   Poista