torstai 6. kesäkuuta 2013

Mää tykkään Kaksitvåsta

Käytiin Siskon kanssa yksi ilta muutamia viikkoja 931:ssä katsomassa dokumenti Kaksitvå merkistä. Opin seuraavaa:

Kaksitvån tytöt hymyilevät paljon ja se tarttuu.
He pitävät punkista.
Ja villapaidoista,
Sol-oluesta 
ja pikkuisista kangasaarreaitoista.
Kaksitvån vaatteita ompelevat muun muassa henkilöt nimeltä Terttu ja Marja-Terttu.
Heitä jännittää ennen muotinäytöstä.
Heidän mallistostaan löytyy paita, jossa on pitsan kuva ja teksti take me home.

Ja näistä syistä minä pidän heistä.

Kaksitvå oli itse paikalla tilaisuudessa ja sain heistä myös paikan päällä hyvin sympaattisen vaikutelman. Uusin mallisto ei ole ihan minun tyyliseni, mutta varmasti pidän tätä merkkiä jatkossa silmallä.

Ollaan Siskon kanssa monesti todettu että vaatteet ostaa mielummin mukavilta ihmisiltä. 



Tuo koru on Kaksitvån ja tykkään siitä yhä muutaman vuoden jälkeenkin ihan hulluna. Olin huomaavinani sen myös Siskolla lainassa useampaan otteeseen.

Vaikuttavatko ihmiset merkkien takana teidän ostopäätöksiinne? 

2 kommenttia:

  1. Upea koru! :o
    Hmmm meillä päin ei ole ikinä oikein ollut vaatetusyrittäjiä, ainakaan tunnettuja ja nuoremmille suunnattuja ..käsityöläisiä tietysti monensorttista. Tai sitten en vain ole tutkinut tarpeeksi, ehkäpä täältäkin löytyy joku ihana persoonallinen suunnittelija(tiimi). :) Ah olen minä Kenkäverossa nähnyt jonkun paikallisen suunnittelemia ja tekemiä värikkäitä pikkunahkalaukkuja, joista erään nimi oli Satu. Ja se nimi oli käsinkirjoitettu hintalappuun, ja vieläpä samanlaisella ässällä jonka taisin seiskaluokalla raapustaa nimmariini ..Tästä syystä melkein ostin laukun, vaikkei se ollutkaan sellainen jonka Oikeasti halusin :) Eli tuotteiden nimillä ja muutenkin mielikuvamarkkinoinnilla on ainakin mun kohdalla jonkin verran tai paljon merkitystä. Mutta, tyyppejä vaatteiden yms. takana ei ole ollut kunnia koskaan tuntea, joten en voi ottaa siihen kantaa..

    Kesälomaterkut!
    (Hei jos muuten tunnet jotain persoonallisia, Glitterin koruista tykkääviä typyköitä saa vinkata hauskasta kisasta jonka mainos löytyy mun blogista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana... "melkein ostin laukun vaikkei se ollutkaan sellainen jonka oikeasti halusin"... kohtalotoverini olet. Tosin Kaksitvån ja monen muun kohdalla kyse on sitä, että tykkään myös aidosti heidän tuotteistaan. Ostan vaatteeni mielellään kilteiltä kusipäiden sijaan :)

      Ja kiitos, loma on sujunut hyvin! Vinkkailen kisasta, pari typyä tulee itseasiassa mieleenkin :)

      Poista