lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hellou Hay!

Kaikki, jotka lukevat jotakin sisutusblogia, ovat varmaankin joskus törmänneet Hay:n tuotteisiin?

Minä pidän eniten heidän pikkutilpehööriosastostaan, olen erityisen ihastunut neonvärisiin keittiöpyyhkeisiin ja erilaisiin geometrisiin astioihin.



Kun Sisko muutti takaisin kotiin, sain lohdutukseksi paketin ja sivulauseessa mainitsemani toive oli kuultu: paketissa köllötteli tämä Kaleido-sarjan kuusikulmio. Simppeliä ja kaunista. Kaleido-kipposet ovat siitä hauskoja, että nitä voi yhdistellä ja eri osat sopivat siis ikäänkuin toistensa päälle. Keräilyä voi siis halutessaan joskus jatkaa.



Tuo harmaa on ihan täydellinen. Vielä kun osaisin päättää miten tämän päällä säilytetään. Ruokaa ei suositella tarjoiltavaksi näistä, jotain kuivaa (esim. keksejä) voisi tosin ehkä ajatella. Tai päälle voisi laittaa nätin maljakon ja muutaman kukkasen. Tai tähän voisi valita lempikorujaan esille, jotta ne löytäisi heti aamusta helposti.

Tykkään. Tykkäätteks te Haysta?

EN: I got this Hay's Kaleido tray from my sister as a I'm-going-away gift. Really like it and the color is great. From all Hay's products, I think I like the accessorize section the most. What about you?

2 kommenttia:

  1. Oi miten hauska lautanen! Tykkäilen. :) Hmm ehkäpä juurikin koruille, tai jos löytyy jotain koriste-esineitä ? Kyllä tuolle varmana tarkoitus löytyy ^^

    Heii se HOPE-sormus on aika varmasti muissakin Glittereissä, värivaihtoehdot on hopea ja kulta. Kannattaa käydä kysäisemässä. On meidän Street-mallistoa, taisi olla kuuden - yhdeksän euron hintainen. :) Toivottavasti löytyy, tai jos ei teiltä niin voisivat varmaan postittaa jostain toisesta myymälästä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti. Ja kiitos tiedosta! Täytyy käydä katsomassa heti kun pääsen kotiin :)

      Poista