lauantai 23. maaliskuuta 2013

Testissä L'Atelier des Délices

Kerroinkin joulun jälkeen testanneeni Jolien verkkokaupan. Tuolloin päädyin tilaamaan itselleni joululahjaksi L'Atélier des Délices- merkin kasvojenpuhdistusgeelin ja kasvovoiteen. Merkistä kerrotaan Jolien sivuilla näin:


Atélier des Délices on ranskalainen, uuden ajan luonnonkosmetiikkasarja jossa yhdistyy ennennäkemättömällä tavalla innovaatio ja äärimmäinen miellyttävyys. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty uusinta luonnonkosmetiikan teknologiaa ja herkulliset pakkaukset sekä tuoksut kätkevät sisäänsä erittäin tekniset ja tehokkaat koostumukset. Aktiivisia luonnon raaka-aineita pursuavat tuotteet eivät ainoastaan tunnu miellyttäviltä vaan antavat myös nopeasti tuloksia.





Olen visuaalinen mitä tulee kaikenlaisiin pakkauksiin, joten myönnän että saatan pitää näistä himpun verran enemmän vain siksi että purkit ovat niin pirun söpöt. Mutta: tuo kasvojen puhdistusaine on ihana. Se tuoksuu niin hyvälle, että odotan aamulla kasvojenpesua. Ja se on paljon se, sillä ainakaan arkiaamuisin en niin hirveästi odota juuri mitään. Kaikki pikkunäppy on hävinnyt iholta ja väri on huomattavasti kirkastunut. Lisäksi tuote vaahtoaa kivasti. Tämä siis toimi minulla. Pitkän etsinnän jälkeen lemppari on löytynyt <3

Kosteusvoide tuoksuu sekin hyvälle, toffeiselle, mutta saattaa olla ehkä hieman liian kevyt talven runnomalle iholleni. Harkitsenkin sarjan kasvoseerumin hankintaa. Kesällä voiden on varmasti kelpo tuote, ainoa miinus ettei tässä ole aurinkosuojaa (onko missään luonnonkosmetiikassa, en ole bongannut? viisaampia?).

Kaiken kaikkiaan Joliesta itsessään on jäänyt itselleni niin hyvä mieli, että vaikka tämä(kään) sarja ei ehkä ole sieltä edullisimmasta päästä niin uskon panostavani nähin tuotteisiin uudestaan. Kauppaan on rantautunut myös toinen ranskalaisihme, Patyka, mutta sitä en taida uskaltaa lähteä edes testaamaan. Toisaalta, olisiko niin paha olla vararikossa, jos näyttäisi kauniille ranskattarelle? ;)

P.s Oletteko huomenneet että tänä keväänä Pariisi on ihan joka paikassa?

EN: I fell in love with this French beauty products from L'Atélier des Délices. Really cute packaging might have an effect on my feelings, but I don't mind. It works for me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti