maanantai 31. joulukuuta 2012

Verkkokauppashoppailua: Jolie

Seuraavaksi aiheesta, joka on kyllä ollut jo monessa blogissa esillä, mutta josta haluan silti kirjoittaa.

Lahjoin itseäni joulun alla uudella kosmetiikalla ja tilauksen tein Jolien verkkokaupan kautta. Joliehan on paljon muutakin, ja suosittelen vierailemaan myös sivuston blogeissa. Lainaan tähän suoraan sivulta, koska tämä on mielestäni aika sympaattisesti sanottu:

"Jolie lainaa nimensä adjektiivista, joka ranskan kielessä tarkoittaa sievää, nättiä, hurmaavaa, upeaa, hehkeää, ihastuttavaa ja kaikkia mahdollisia synonyymejä, joilla kauneuden eri sävyjä voi ilmaista. Nimensä mukaisesti Jolien tavoite on tuoda valokeilaan se erityisyys, jota jokainen naisista liian usein unohtaa edustavansa – sitä luonnollista, uniikkia ja täydellistä kauneutta, joka ei vaadi minkäänlaista muuttumista vaan on valmista, täydellistä jo sellaisenaan."

Tilaus: Helppoa, kategoriat sivupalkissa sekä aihealueittain (?) että merkeittäin. Tilasin itse L´Atélier des Délices- sarjan kasvojenpuhdistusaineen ja kasvovoiteen joita olen halunnut testata jo iäisyyden. Kirjoitan tuotteista vaikka myöhemmin jos teitä kiinnostaa. Ja kyllä, kopioin nimen aina suoraan jostain... :)
Maksaminen: Verkopankkitunnukset, yleisimmät luottokortit, Visa Electron ja lasku tai osamaksu (Klarna)

Toimitus ja kulut: Toimituskulut 4,90€/tilaus (kotiin kuljetuksella 10€), yli sadan euron toimituksissa ilmainen. Myös nouto Helsingin myymälästä on mahdollinen (tässä tapauksessa toimituskuluja ei tule). Paketti tuli postiin muutamassa päivässä, muistaakseni noin viikossa.

Ihanaa: Paketti oli tosi nätti. Innostun aina kaikista suloisista pakkauksista ja mintuvihreä pahvilaatikko ja silkkipaperiin käärityt tuotteet pelastivat pakkasen jäädyttämän päivän. Lisäksi Jolien tytöt olivat kirjoittaneet käsin minulle viestin tilauslappuun, kun olin tilauksen yhteydessä kertonut että sarja on minulle uusi ja toivon sen sopivan ihotyypilleni. Olen niin helppo. Tästä pikkujutusta tuli niin hyvä mieli että soitin samantien siskolle ja intoilin silkkipaperistakin mona minuuttia.

Yleisesti: Ei pahaa sanottavaa mistään. Luonnonkosmetiikka vaan on kyllä Suomessa hinnoissaan... onneksi on alennuskoodien aikakausi.

2 kommenttia:

  1. Awww. :) Pakkaus on todellakin iso osa tavarasta välittyviä tuntemuksia, kai se on vain hyvä merkki että on tällainen "visuaalinen luonne" tai esteettinen, tai mitenkä sen nyt sanois. =) Hei hauskaa vuodenvaihdetta ! - Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut että monesti tuollaiset "pikkujutut" vaikuttuvat hyvin suuresti ostopäätökseen... palaan aina mieluummin paikkaan jossa ostokset pakataan kauniisti :) Ja samoin! Uusi vuosi, uudet kujeet ;)

      Poista