tiistai 4. joulukuuta 2012

Mitä laukussa?

Olin päättänyt tehdä tämän tänään. Nyt kun tyhjäsin laukkua niin hämmennyin hiukan siitä että siellä ei ollut juuri mitään. Mutta, en huijaa. Tässä siis se, mitä Matkuristani löytyi juuri tänään:
Kalenteri, tämä on hyvin tärkeä. Lähinnä henkisesti. Muistan asiat, kun olen kirjoittanut ne johonkin ylös. Harvemmin siis tarkistan täältä enää mitään. 

Kuulakärkikynä, Scandicin. Ovat parhaita.

Lompakko.

Sydänkuvioisia nenäliinoja (ei kuulu kyllä vakioihin).

Vanha junalippu (kuuluu vakioihin).

Särkylääkettä. Tämä oli outoa, sillä minulla ei koskaan ole sitä mukana.

Kolme huulikiiltoa ja puuteripapereita.

Changelta joululahjaksi saatu rannekoru jossa lukee mon Amour :D Kornius kunniaan! 

Odotin näiden lisäksi löytäväni: useampia rytättyjä kuitteja ja hiuspinnejä. Jos joku ihmettelee puhelimen ja avaimien puuttumista niin ne kulkevat taskussa :)

Olen alkanut hieman salaa haaveilla myös toisesta laukusta. Niin paljon kuin tuosta Marimekon suosikistani tykkäänkin, niin joku pienempikin vaihtoehto saisi luotani rakastavan kodin. Lisäksi olisi kiva omistaa joku toinenkin värivaihtoehto... tällä hetkellä vahvoina ehdokkaina mielessäni pyörii joku Lumin tai Cambridge satchel companyn kaunottarista. Niin, ja tarvitseehan matkuri sitäpaitsi lepopäiviä! Ei sovi käyttää sitä loppuun...

4 kommenttia:

 1. Tossa oli aika tarkka joulahjatoive :-)

  Mies kysymys: mitä tarkalleen ovat puuperipaperit ja mikä niiden funktio on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh... lahjon itseäni sitten kun tiedän mitä oikeasti haluan. Valinta on luonnollisesti tarkka. :)

   Puuteripaperit (piti käydä kattomassa kirjoitinko oikein) on sellaisia ohuita papereita, joissa on puuteria. Niillä voi vähän korjailla meikkiä päivän mittaan :) Eli painellaan sitä paperia nassuun--> kiilto häviää ja tilalle tule puuteripinta. En oikein muuten ole puuterityttöjä, mutta nämä on käteviä.

   Poista
 2. Mulla löytyy kaikkia ihme lippusia ja lappusia laukusta, mm. osia mun "matikan vihosta" (=vihkosta revittyjä sivuja johon olen tehnyt puolikkaita tehtäviä..), purkkakääreitä sun muuta. Kannan toisinaan siis roskista mukanani. Jösses. Että sulla menee ihan nätisti tuon tavaramäärän kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tapana on jemmata niitä rypistettyjä kuitteja ... en ole siis myöskään hetkeen ostanut mitään :) huraa!

   Poista