keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Verkkokauppashoppailua: Lookfantastic

Joulun alla tuli tarve etsiä pikkuiselle siskolle se juuri oikea meikkipaletti. Emme tylsinä isosiskoina ostaneet sitä vielä 18-vuotislahjaksi, meistä joulu oli sopivampi aika. Pienen googlettelun jälkeen päädyin lookfantasticiin.

Yleisesti ottaen tilaan ulkomaisista verkkokaupoista ainoastaan silloin, kun niistä on kirjoitettu paljon positiivisia palauteita (suomalaisessakin) medissa tai tiedän, että joku tuttu on sen testannut/ kokenut hyväksi. Vähän tylsää, mutta mitä isompi pulju ja enemmän kokemusta ja tietoa, sitä turvallisempi olo. Kosmetiikkaa etsiessä kannattaa perehtyä kosmetiikkablogeihin ja kirjoittajien suosituksiin :) He ovat vannoutuneita asialleen ja myös käyttävät paljon nettikauppoja koska kosmetiikka on lähes aina siellä halvempaa kuin Suomessa!Tilaus: Perussimppeliä. Rekisteröidyin tilauksen yhteydessä ja nyt saan kasoittain mainossähköpostia. Vähintään kerran päivässä. Vähintään. Osoite kirjoitettiin jotenkin hassussa järjestyksessä ja olin ihan varma, etten tehnyt sitä oikein, mutta Suomen Posti toimitti hienosti perille ja kuoressa järjestyskin oli kääntynyt...

Kannattaa vähän katsella hintoja, suurin osa tuotteista on todella halvempia ja kaikkia ei tietenkään Suomesta edes saa. Joidenkin kohdalla jäin kuitenkin miettimään hakisinko sen shampoon kuitenkin mielummin Sokoksen alesta, kun silloin saisin sen saman tien kotiin.. no, suunnitelmallisuudessa pääsee pitkälle. 

Maksaminen: Luottokortit, Visa Electron, Paypal

Toimitus ja kulut: Ilmainen toimitus worldwide :) Tulleistahan ei tarvitse huolehtia, koska toimitus tulee EU:n sisältä, eli Briteistä.. Sähköpostiin sain seurantakoodin paketille, koodi ei kylläkään missään vaiheessa toiminut :) Paketti tuli perille n. puolessatoista viikossa.

Lähetys tuli toimitettiin ihan tavallisena postina ja olin todella huolissani että luomivärit ovat tuhannenpalasina siinä vaiheessa kun saan paketin kotiin. Kaikki oli kuitenkin hyvin pakattu ja ehjänä. Siitäkin huolimatta, että postimies oli yrittänyt tunkea laatikkoa luukusta sisään...

Lähetyksen mukana ei tullut minkäänlaista tilauslistaa/ lipuketta palautusta varten. Onneksi tuli oikea tavara eikä tarvinnut miettiä näitä tällä kertaa...Yleisesti: Voisin tilata uudestaankin, mutta mikään ihan superluottavainen olo tästä ei jäänyt. Googlaamalla löytyy huonojakin kokemuksia (niinkuin varmasti aina, googlaat mitä tahansa), mutta itselläni tilaus sujui kuitekin ongelmitta ja sain oikein tavaran suhteellisen lyhyessä ajassa oikeaan osoitteeseen.

Onko teillä vinkata hyviä vaihtoehtoja lookfantasticille? Olen pitkään halunnut testat Davinesin shapoota, mutta sitä ei valitettavasti ole tuolla valikoimassa lainkaan...

8 kommenttia:

 1. Se on juurikin se oikea paletti ;) true love

  VastaaPoista
 2. Hei! Tilasin juuri samaisen tuotteen mutta 2. version :) Tilauksesta on nyt yli viikko aikaa. Mitä se sinun tilausseuranta sanoi kun klikkasit siitä s-postin linkistä siihen? Minulla se sanoo, että ei löydä tilauskoodilla tuotteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Joo, siis ei se mullakaan tosiaan toiminut missään vaiheessa. Taisi olla just tuo sama ettei koko lähetystä ole olemassa. Mutta kyllä se sieltä sitten tuli. Ehkä sinuna odottelisin vielä vaikka ensi viikkoon, mutta jos ei kuulu niin sähköpostia asiakaspalveluun?

   Tule ihmeessä kertomaan kuinka kävii! Se kakkosversio on kanssa tosi kiva.

   Poista
 3. Noniin, huh! Viimein sain ihanan Naked2:n. Tänään tuli postiluukusta postin ilmoitus, että minulle on saapunut iso kirje postiin. Ja täysin ehjä, hyvin pakattu jne oli. Minullakaan ei ollut tilauslistaa tai mitään muutakaan paketissa, ainoastaan itse tuote. Mutta en kyllä uskalla ottaa tavaksi tilata ulkomailta :) Onneksi kaikki meni hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mahtavaa että jaksoit tulla kertomaan jutun loppuun :) Onneksi tuli perille!

   Mutta lookfantasticista siis aika lailla samanlaiset kokemukset, sinänsä ei mitään vikaa mutta ei kyllä kovin luottavainen olokaan jäänyt. Ehkä joskus pitää antaa sille toinen mahdollisuus jos tarve niin vaatii.

   Poista
 4. Todella surkeita kokemuksia on täälläkin lookfantasticin toiminnasta!

  Tilasin ison tilauksen shampoita, jonka vastaanotin rikkinäisenä. Kolme shampoota kahdeksasta oli hajonnut kuljetuksessa.

  Kymmenen viestin jälkeen omilla sivuilla minulle luvattiin hyvityksenä kaksi uutta shampoota. Käsittämätöntä että hyvitys on vain kaksi shampoota, vaikka kolme oli hajonnut ja koko tilaus saapui minulle yltä päältä shampoossa.

  Lisäksi luvatut kaksi hyvitys shampoota eivät ikinä saapuneet ja kun niitä tiedustelee on vastaus vain että ovat ne toimitettu.

  Jäi todella paska fiilis koko kaupasta, en suosittele kenellekkään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Tosi kurjaa! Ja vielä huono asiakaspalvelua tuon kokemuksen päälle. Lookfantasticista tuntuu tosiaa olevan aika ristiriitaisia kokemuksia, osa käyttää sitä tosi paljon ja kehuu ja osalla tosiaan hyvinkin huonoja kokemuksia. Itse en ole itse asiassa tämän jutun kirjoittamisen jälkeen tilannut tuolta...

   Poista