tiistai 18. joulukuuta 2012

Still I sit here where you left me alone

I took the road you didn´t dare to go
Rocks on my chest and knees on bruises

- Eva & Manu/ Feet in the WaterTänään olen pohtinut sitä, miten joskus kannattaa tehdä ihan vaan just niin kuin tuntuu oikealta. 

Sanoa rehellisesti niinkuin asia on.

Loppujen lopuksi niin pääsee aina helpommalla, vähemmällä pahalla mielellä ja säätämisellä. Vaikka monesti oikotie näyttääkin lähtökohtaisesti vähemmän kiviseltä. Ja vaikka siten välillä tuntuisikin, että on kivi sydämellä, niin sinä et itse ole se möykky, joka sydämesi päällä istuu.

Tänään olen näiden ajatusten lisäksi kuullut siskoni tuhahtavan, käynyt töissä ja kampaajalla, syönyt sipsejä, pukenut urheiluvaatteet ja stressanut hiukan joululahjoista ja ajan puutteesta. Nyt olen taidan mennä päivän liikuntasuoritusta kohti... Mallia täältä.

P.s Paita on eilinen alelöytö, miesten cheap mondayn t-paita joka on just hyvä. Ihan ilman mitään ihmeellistä istuvuutta tai tyttömäisyyttä. Mutta, alkavatko joulualennusmyynnit nykyään jo siis kaksi viikkoa ennen joulua? Hullua touhua.

2 kommenttia:

 1. Kaunis on biisi ja ajatuksia herättävä teksti.

  Ja aivan täydellinen t-paita kyllä :) Täällä mennään samantapaisessa varustuksessa nää vapaapäivät ennen vkonlopun töitä. Meillä alkaa alet joulun jälkeen vasta ( onneksi, muutenkin hulinaa ! :) Mutta kyllähän se lahjanostajien kukkaroita helpottaa kun alet alkaneet jo..! Minähän en noista tiedä, tai no ostin alennuksesta kaikki joululeipomistarvikkeet mitä häh ! (Paitsi että kaulin jota luulin kaupan halvimmaksi mahdolliseksi olikin kassalta poistuessa 3 kertaa kalliimpi ..No saa luvan olla hyvä kaulin kanssa ! :D)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minusta on mukavaa, jos täällä palstalla joskus nousee esiin myös ajatuksia :)

   Toivottavasti kaulin on loistava! Ja toisaalta näinkin, mutta nyt menee jotenkin sekaisin kun on niiiiin paljon ihmisiä muutenkin ja sitten vielä tarjoushaukat. Kaikki kaupat ovat aika sekaisin... Onneksi melkein kaikki lahja-asiat on jo hoidettu.

   Poista