sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Verkkokauppashoppailua: Makia

Noniin, tästä lähtisi nämä joulun alla lupailemani nettikauppakokemukset. Muutama hihkaisi että kiinnostaa, joten lähdetäänpäs liikkeelle... Mistään ihmeellisestä tässä ei siis ole kysymys (eikä takana ole mitään yheistyötä tai salamyhkäisiä kontakteja), omia kokemuksiani vain. Jokainen osannee jo itse klikata tuotteen ostoskoriin tai olla klikkaamatta. Niin että ehkei mitään print screen ohjeita kuitenkaan:)

Olen kirjoittanut Makiasta aiemminkin. Syksyllä ihastukseni jakoi syvenemistään ja joulun alla tutustuinkin sitten merkin omaan verkkokauppaan. Makiaa saa toki muualtakin...

Tilaus: Helppoa ja sivupalkissa kivasti kaikki eriteltynä. Valikoima ei ole järkyttävän suuri, mutta löysin silti vaikka mitä kivaa. Tilasin lopulta lahjaksi sailor bagin, joka on muuten nyt alessakin. Tykkään kovasti Makian tuotekuvista, joissa on OIKEITA ihmisiä. Saa jotenkin tuntumaa siihen, miltä vaate näyttää oikeassa elämässä, ei vain mallin päällä.Toisaalta tämä voisi mennä toisinkin päin.

Hinnat ovat suhteellisen korkeita, mutta aleprosentit ovat Makialla hyvät, samoin materiaalit. Itselläni on merkin villahuivi ja puuvillatoppi, eikä kummalekaan ole sattunut pesussa mitään. Ja villahuivissa on sitä villaa ihan oikeasti.
Maksaminen: Verkopankkitunnukset (jes!), yleisimmät luottokortit ja Paypal

Toimitus ja kulut: Ilmainen toimitus, toimitus luvataan 2-7 päivässä. Kaikista joulun alla ryöväämistäni nettikaupoista Makian toimitus oli nopsin. Tein tilauksen torstai-iltana ja ilmoitus postista odotti maananataina luukussa.

Tuotteet oli pakattu siististi ja mukana tuli lähetyslista ja kaavake mahdollista palautusta varten. Palauttamaan en joutunut, mutta ymmärsin että Suomessa se hoituisi postin kautta ilmaiseksi. 

Hassua: Nettisivu on ainoastaan englanniksi.

Yleisesti: Erittäin positiivinen kokemus. Varsinkin miestenvaatteiden ja huivien suhteen aarreaitta. Tykkään!

5 kommenttia:

 1. Ostin itselleni joululahjaksi Makian takin. En oo ees tajunnut, että heillä on verkkokauppa. Tää niin koituu kohtaloks....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä lahja :) Ja nii_in... se on semmosta... ehkä auttaa jos irtisanoo internetin?!
   Ikävä <3

   Poista
  2. Oli kyllä ihan paras! Saiskohan nettiin sellaisia estoja, mitä puhelimiinkin, ettei voi soittaa tiettyihin numeroihin? :) niin on <3

   Poista
 2. No jo on makia laukku! ^^ Kävinkin vissiin sillon kurkkii webbikaupan kun edellisen kerran mainitsit, kengistä oli tuolloin puhe kenties ..:) - satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin olin silloin Jyväskyllä käynyt Beyondilla.. Tykkään kyllä itsekin tuosta. Yksinkertainen mutta silti erilainen.

   Poista