keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Punottua

Kotona jälleen, joulu oli ihana.

Alan väkästellä niitä nettikauppajuttuja heti kun jaksan, ensin kuitenkin vähän kuvaa uudesta paidasta. Huomatkaa kollaasi- tadaa! Pitäisikö jatkossakin tehdä tällaisia vai pysytäänkö yhden kuvan taktiikassa?
Tykkään kovasti tästä punostusta selkäpuolesta, ainoa vaan että suikaleet menevät pesussa tuhannen myttyyn. Pitäisi ommella pikkuisilla pistoilla jokainen erikseen kiinni. Siinäpä jonkin dagenefterpäivän projekti...

Nyt maistuu pasta ja kaikki muukin ei-niin-jouluinen-ruoka. Toivottavasti teistä mahdollisimman moni saa jatkaa lomailua, itse suuntaan huomenna jälleen töihin... mutta eipä tässä montaa päivää tarvitse jaksaa :)

6 kommenttia:

 1. Kollaasi kuva on hieno! Millä se on tehty? Ottko itse kaikki kuvat?

  Ja paitakin on hyvännäköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kiitos :) Otan itse yleensä kaikki kuvat, näistä sisko kuvasi nuo selkäpuolelta otetut. Kollaasi on pykäisty kokoon sellaisella ohjelmalla kuin pixlr, löytyy täältä interneetistä.

   Poista
 2. Tosi nätti hauska pusero ! Voin kuvitella pyykkäyksen jälkeisen operaation, oivoi :,D Kollaasit on kivoja kun haluaa esitellä monta eri yksityiskohtaa tms. pienessä tilassa, tykkään siis. Itse vain olen ollu aika laiska niitä tekemään. :) -- Pöllöwaarista en nähnyt kuin alakerran juhlatilan (jonka saa vuokrata vissiin aika edullisesti) ja sieltä nappasin esitteen matkaan :) Vaikutti hyvältä, keskihintaiselta paikalta jonka tarjonnan voisi käydä kyllä joskus katsastamassa. Yhteydessä oleva hotellikin ilmeisesti aika persoonallinen, kotoinen paikka. :) Kiitos kommentista ! Mukavaa mini-työviikkoa :) - Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja mielipiteestä, ja juu oli paidan kanssa aika työlästä :) Onneksi en ole kiintynyt silittämiseen, se voisi vielä olla asia erikseen.

   Täytyy varmaan käydä katsastamassa se Pöllöwaari. Se on kuitenkin varmaan yksi JKL:n vanhimmista paikoista. Kivaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 3. Hirween hieno kollaasi, ootko käyny jonkun kurssin vain opettiko joku guru? ;) tsemppiä töihin ihanuus! :)

  VastaaPoista