torstai 13. joulukuuta 2012

Illan viimeiset hitaat (ajatukset)

Kamppailen täällä vaatetusongelman kanssa jälleen: mitä pukea kun samalla vaatekerralla pitäisi vetää aamu kahdeksasta johonkin yöaikaan... Ja ainakin tänään oli pirun liukasta ja lunta tuli vaakatasossa namaan.

Itseni tuntien: ensimmäiset vaatteet jotka osuvat aamulla käteen :)


Tuntuu kyllä ihan uskomattomalta että tämä vuosi lähenee loppujaan.

Tämä on ollut ehkä tähän mennessä rankin, opettavaisin, tunnemyrskyisin, selvitymiskeskeisin ja tapahtumarikkain vuosi, hyvässä ja pahassa. Eikä vain itselläni. Seuraavasta tulkoon vain onnellisin ja sillä voidaankin jatkaa elämän loppuun asti niinkuin saduissa. Eikös vaan?

Loppujaan lähenee myös arvonta, osallistumaan hopitihop.

Porkkanakakku odottaa kuorruttajaansa ja vielä pitää kerätä tavaransa ja ajatuksensa huomista varten. Kauniita unia kaikille! Ensi viikolla on jo ihan melkein joulu!

P.s Olen tilannut aika paljon joululahjoja netistä ja tuumin, että joulun jälkeiselle viikolle voisin kirjoitella nettikauppakokemuksistani, kiinnostaako? Muutenkin nyt hyvä aika taas esittää toiveita jos sellaisia on.

4 kommenttia:

 1. (Nami lakupiippuja!)
  Hmm kerrospukeutuminen ? Sama vinkki kuin viime kerran asupulmaan eli kivan ilta-asun päälle perusneule, ja paksut sukkahousut tai pöksyt. Ja illalla neule veks. ^^

  Nettikauppakokemukset kiinnostaa aina. :) Nyt on sen verran erikoinen vuosi etten osta lahjoja kuin muutamalle pikkupojalle, päätettiin perheen kesken ettei aikuiset saa keskenään ostaa lahjoja. Mutta huijaan kyllä vähän ja annan jotain itsetekemää, ilmaista, vanhaa tms. :)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Harmi kun ne on taas loppu :(

   Hame ja neule löytyy näköjään päältä, joten näillä mennään, ei ole onneksi hienot juhlat tulossa.

   Kiva, että kiinnostaa. Jotain lyhykäisiä juttuja voisin tehdä. Ja mistään H&M:stä en ajatellut kirjoittaa, mulle nämä oli kaikki uusia tuttavuuksia. Itsetehdyt lahjat on parhaita :) Teeppäs niistä joku esittely joulun jälkeen?

   Poista
 2. Kuva! :-)

  Ja nettikauppakokemukset on tervetulleita.

  Hauskaa hippaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva mistä?
   Ja kiitos, oli ihan hauskaa. Ja vielä kivempaa on olla kotona nyt.

   Poista