torstai 6. joulukuuta 2012

Jouluoloa Tallipihalta

Heippa kaikille, terveisiä viltin välistä.

Olen viettänyt rauhaisaa päivää. Söin aamiaiseksi kaurapuuroa omenahillolla ja join sängyssä kahvia kera uuden Trendin.

Päivällä lähdin kävelemään Tallipihalle (josta olen kirjoittanut aiemminkin ainakin täällä). Kävin katsomassa aasia (joulun aikaan tallissa on pieni aasi) ja ottamassa miljoona valokuvaa. Olen käynyt täällä joka vuosi joulutorin aikaan, pääsen jotenkin tunnelmaan ja muistan itsekin vetää välillä henkeä.

Tuo paikka on vaan niin suloinen.

Tällä kertaa piipahdin kaikissa putiikeissa (normaalisti suosin vain Nonoa), mutta mukaan ei tarttunut mitään. Ihmisiä oli jonkin verran liikenteessä ja pihalla oli lapsille karusellikin...
Tallipihalta jatkoin Näsinpuistoon ja sieltä kotiin sitten kun sekä kamera että sormeni tuntuivat jäätyvän pystyyn. Söin päivällistä ja nyt odottelen tietty Linnan juhlia. Kiva tämän ylimääräinen vapaapäivä.

Tein tänään myös löydön omasta vaatekaapistani. Tai oikeastaan varaston takkirekiltä. Olen säilyttänyt mummoni vanhaa vaaleansinistä villatakkia ainakin viisi vuotta tietäen, että joskus sen aika tulee. No nyt sen aika on. Ilmeisesti kaikki trendipastellit ovat värjänneet omankin ajatusmaailman hattaraksi, mutta ei väliä. Takki olkoon oma pastelliaarteeni. Nyt sitten vain harjoiteltava sen yhdistelemistä, sillä kaikesta huolimatta en halua näyttää kävelevältä ranskanpastillilta.

Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Toivottavasti iltanne on täynnä herkkuja ja hyvää seuraa <3

2 kommenttia:

 1. kävin tänään itse vastaavanlaisella joulupihalla.. piti vaan lähteä aika pikasesti pois liiallisen lapsimäärän, tai oikeastaan liiallisen aikuismäärän, jolla oli lapset mukana aikaansaannosta :) mutta menen uudestaan, hiljaisempaan aikaan ja ostan ehkä jotain joulumieltä entisestään kasvattavaa. ihanaa, kun löytyy vielä taitavia käsillä tekijöitä.

  ps. pidä pastelliaarteestasi kiinni. arteet ovat parhaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä aarteesta kiinni. Olen jo aika monesti sen muuttanut ajatellen "miksi ihmeessä tätäkin vielä raahaan", mutta myyminen ei ole ollut vaihtoehto. Jossain sisimmässäni tiesin että jonain päivänä haluan kulkea kaupungilla sinisessä aamutakissa :)

   Poista