keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Uudet töppöset, rakkautta varpaille

En muista olenko koskaan urputtanut täällä siitä miten paljon vihaan sitä kun A) varpaat jäätyvät B) sataa suoraan naamaan. Joka tapauksessa olen myös oppinut, että molemmat ongelmat on ainakin jossain määrin mahdollista ratkaista pukeutumalla oikein.Vanhoista karvatöppösistäni alkoi aika jättää eikä ollut epäilystä ettenkö haluaisi tilalle uudet. Tällä kertaa päädyin Shepherd merkkiin ja ainakin toistaiseksi (päivän mittainen) taipaleemme on ollut puhdasta rakkautta.

Tuntuu kuin kävelisi pumpulissa.

Ja tänään kiinnitin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan huomiota siihen, miten kaunista tuolla ulkona on. Olin jotenkin ihan todella onnellinen, etä asun maassa jossa on neljä vuodenaikaa ja talvisin (ainakin joinakin päivinä) keskustassakin näin nättiä. Veikkaan että nämä olivat tyytyväisten, lämpimästä nauttivien varpaideni lähettämiä onnellisia ajatuksia.

4 kommenttia:

 1. Onko noissa hyvä pohja? Mun ehkä kolme-neljä vuotta vanhoissa UGGeissa on tosi liukas pohja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin päivän tallustelun perusteella ihan ok. En ole vielä kaatunut kertaakaan. Aiemmat töppöset oli huomattavasti huonommat ja olivat UGGin sukulaiset.. Luin jostakin blogista juuri tosin, että UGGien pohjaa on nyt paranneltu ja esim. Spartoolla olisi uutta vesiota myynnissä. Tiedä sitten...

   Voin laittaa näiden pohjasta kuvaa vielä! Voisi se olla parempikin, mutta sitten menisi jo ihan traktoripohjaksi. Myös tuo kantapään vahvike tuntuu todella jämäkältä ja muutenkin kenkä vaikuttaa laadukkaalta. Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen, varsinkin kun Shepherd on kuitenkin myös hiukan edullisempi ja omani nappasin vielä 25 % alennuksella Brandosilta.

   Poista
 2. Ihanat! :) Nyt kelpaa töppöstellä. Näyttävät kyllä ihanan pehmeille, onneksi varpaasi ovat nyt lämpimässä! Kiva toi värikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin pitkään harmaan ja ruskean välillä... mutta ehkä joku päivä on sitten ruskeiden vuoro :)

   Poista