sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Eilinen kanssani

Tätä päivä kanssani-juttua toivottiinkin joskus ja se on keikkunut toteutuslistalla piiitkään. Jos ihan rehellinen olen, niin mieluiten olisin odottanut kesää ja harmonisempia valo-oloja, mutta mennään nyt tällaisella enemmän ja vähemmän mustavalkoisella linjalla. Näitä juttujahan voi aina halutessaan toistaa. Eli tässäpä eilinen päivä kuvin ja sanoin...Aamuherätys venyi, sisko oli täällä yötä ja minun univelkani painoi ilmeisesti vielä. Ylös päästiin vasta kahdeltatoista!

Aamupalaa. Rakastan kahvipannuani. On kivempaa kun on joku seurana pöydässä, jaksaa nauttia pidempään.
Ylös ja ulos. Lähdettiin metsästämään siskolle farkut iltaa varten. Keli oli aika talvinen. Mun uggit ovat tulleet tiensä päähän ja tilasinkin itselleni uudet karvatöppöset, jotka toivottavasti saapuvat ensi viikolla ja ovat sopivan kokoiset...
Kotimatka ja lempparijouluvaloni, sirkuskarhut. Olisinpa itse yhtä taitava. Jossakin.Yksin kotona jälleen, voin viideltä tai kuudelta. Tiskien välttelyä (ärsyttävin koityö) ja pyykinpesua (kivin kotityö). Kirpeitä bilarkarkkeja ja kynttilöitä.

 Televisiossa pyrörii Avaran luonnon jääkarhudokumentti. Ajattelin tehdä vielä kasvonaamion ja palata sitten lopulta takaisin kuvaan 1.
Tämä oli ihan hyvä päivä. 

Ei mitenkään erityisen jännittävä tai tuottoisa. Semmoinen arkipäivä kun kaikki oli ihan kivasti. Eli toiselta kannalta ajateltuna sitä elämän parasta laatua.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! Tehdäänkö seuraavaksi whatsinmybag?

4 kommenttia: