maanantai 3. joulukuuta 2012

Sudenkuopasta kipuaminen

Halusin vielä tulla kirjoittelemaan hiukan.

Tulin äsken lenkiltä ja nyt istun käpertyneenä untuvapeittoon. Ulkona oli superkylmä.

Tai ei ehkä vielä superkylmä. Mutta kylmä.

Puhuttiin juuri siitä, miten Suomessa asuvana voisi oikeasti ajatella panostavansa siihen talvipukeutumiseen. Että olisiko se oikeasti niin paha sijoittaa kerran kunnolla sellaisiin vaatteisiin joilla oikeasti tarkenee. Tai sellaisiin, joissa olisi mukava liikkua talvellakin.Minun on pikkuhiljaa alettava kaivautua ulos siitä ajattelutavasta, että urheiluvaatteet ovat niitä, jotka ovat liian huonossa kunnossa muualla käytettäviksi :) Oikeissa tamineissa kun on huomattavan paljon mukavampi olla. Varsinkin nyt, kun lämpötila laskee...

Lämpötilan lasku ja motivaation vajoaminen kuoppaan ovat myös herättäneet mietteitä kuntosalille paluusta. Vanhemmat lukijat muistanevatkin viime kertaisen, ei-niin-onnistuneen (4kk? kestäneen) kokeilun. Keskiviikkona olisi tutustumisaika, saaa nähdä. Vaikka olenkin saanut itseni jälleen ulos muutamia kertoja viikossa, ei lenkkeily oikein noilla asteilla käy liikunnasta. 

Pienempi luovutusvaara sisäurheilussa? Nähtäväksi jääköön. 

Tanssisaliin olen näköjään edelleen ollut liian kiireinen pelkuri :). Uutta vuotta odotellessa ja uusia kujeita! Siihen asti voisin heilua vaikka kahvakuulan kanssa. Muistin juuri kuvaa kaivaessani, että minultahan löytyy niitä kaksin kappalein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti