keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Pipoista

Ostan joka vuosi itselleni pipon.

Sitten käytän sitä innoissani kaksi kertaa ja annan eteenpäin. En ole pipotyttöjä. Se on näin pakkasella harmi, mutta onneksi on hattujakin. Sitten kun vielä jonakin aamuna edes jotain lämmikettä eksyisi päähän asti...
Tällä kertaa ajattelin hypätä suoraan siihen poisantamiseen. Tästä tulee ihan söpö. Aloitin itsenäisyyspäivänä ja tein kavennuksiin asti. Ja sitten unohdin koko jutun. 

Olen kuulkaas niin onnellinen kun saan kahlattua perjantain läpi jotenkin. Sitten on pakolliset pikkujoulut ohi. Vihaan pikkujoulukautta. Perjantain jälkeen aion käpertyä ihan omaan joulupallomaailmaani ja viimeistellä tämän <3

Onko lukijoissa pipotyttöjä? Mistä löytyy parhaat pipot?

6 kommenttia:

 1. Pidän pipoista! Mutta ehkä sellaisista, missä on joko leopardi kuviointi tai Volcom/Beyond yms merkki. Haluan sellaisen old school pipon. Back in da days, u know what I'm sayin'????? yo???

  VastaaPoista
 2. olen ehdottomasti pipotyttöjä. varsinkin tupsulla varustettuna. tosin nyt olen kaivannut myös sitä tupsutonta versiota, että edes joskus näyttäisi hieman asiallisemmalta.

  ongelmia tuottaa vain sen täydellisen pipon löytäminen. joko minusta on tullut nirso tai kaupan valikoimat ovat huonot. eniten ärsyttää huonot materiaalit, ei se akryylipipo vaan lämmitä yhtä paljon kuin villa. sitten toiseksi ne mallit, joko ne on ylisuuria tai sitten semmosia hiihtopipoja. ei hyvä. lempipipo on tällä hetkellä harmaa, villainen, tupsulla ja pienellä seepranapilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huonot materiaalit ärsyttää kyllä missä tahansa :( katsotaa, joko tästä tulisi tupsuton versio.

   Poista
 3. Mä oon ihan pipotyttö kanssa! Pipot on parhaita! Yks syy, miks odotan syksyisin ilmojen viilenemistä on se, et saa kaivaa pipot esiin. :>

  P.S. Siirryin Bloglovin-lukijasta Blogger-lukijaksi. Luen lemppariblogejani nykyään Bloggerin kautta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle sopiikin hyvin, oot hurjan suloinen aina pipokuvissa :) Ja tervetuloa, mitä kautta tahansa :) Kiva että jaksat käydä, Itse seuraan kanssa bloggerin kautta kaikki blogit, tuntuu jotenkin helpommalta kun tarvii kirjautua vain yhteen paikkaan.

   Poista