sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Apina arpoo: Marc Jacobsin minituoksu Lola

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU :)

Hyvää joulun odotusta ja kiitos että olette kaikki siellä. 

Halusin taas järjestää jonkun pienen arvonnan, nämä on mun mielestä kivoja. Katsotaan saataisiinko tähän jo vaikka kolme osallistujaa :)

Eli joulun kunniaksi jaossa yksi Marc Jacobsin Lola-tuoksu, pikkuinen pullo (4ml) on ainakin minun mielestäni supersuloinen. Kävi ensin mielessä että syrjinkö nyt joulun alla katalasti miehiä, mutta saavat mieslukijatkin osallistua, voittehan lahjoittaa tämän sitten sille lempinaisellenne vaikka jouluna!




Eli homma menee tutulla tavalla. Kaikki blogiani jotakin kautta seuraavat ovat tervetulleita osallistumaan. Jätä kommentti, tällä kertaa sana on vapaa. Pelkkä "osallistun" on kuitenkin aika laimea, joten kerro vaikka mitä toivot joululahjaksi tai jotain muuta kivaa. Kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoite, josta saan sinut kiinni jos onni potkaisee.



Aikaa osallistua on ensi viikon sunnuntaihin eli 16.12 klo 12.00 asti. Saan sitten paketin matkaan ja voittaja tuoksuu jouluna hyvältä :) Onnea kaikille tasapuolisesti!

6 kommenttia:

  1. Ooo, mikä palkinto! :) Tuota Marcin tuoksua mulla ei ole ollutkaan koskaan. Muistaakseni, se kuitenkin tuoksuu ihanalta!!

    Mä oon toivonu uusia harmaita/mustia/valkoisia pyyhkeitä (kirkuvan väriset ei enää inspaa...) sekä kameralle jalustaa ja kaukolaukaisinta.

    VastaaPoista
  2. No tottahan toki osallistun! :)

    Joululahjaksi oon toivonut ihan virallisesti fööniä, kun en sellaista ole koskaan omistanut, mutta sellainen herätyskellon muodossa oleva sarastusvalo olis hauska testata ihan käytännössä.

    VastaaPoista
  3. Erittäin söpö arvonta ! ^^ Tuo tuoksu on ollut mielessä ihan vain sen överi-ihanan ulkoasun vuoksi, tuoksuttelemaan en ole tosin vieläkään eksynyt..

    Pikkuveli kysyi mitä haluaisin joululahjaksi, ja vastasin että mikroaaltouunin :D Meillä on vain joku tosi vanha pikkuinen ja siksi erittäin hankala kapine.

    Satu
    Indie by heart
    ja sposti sama tuttu indiebyheart@gmail.com ^^

    ps. Mukavaa alkuviikkoa !

    VastaaPoista
  4. Tuli mieleen, että mä omistan ihan varmaan apinan päiväkirjassa vilahtelevan apinapehmon serkun! Sain sen joskus pienenä, ja nimesin Spedeksi, ja huomasin tätä lueskellessani huomattavan yhdennäköisyyden apinoiden välillä :)

    ja tämä random-sisältöinen kommentti on siis samalla arvonta-osallistumiseni, vaikkei se siltä näytä :D

    - Shona, ssonja.maria@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Apinan serkku... paljon terkkuja Spedelle! Apina alkaa olla jo vähän papparainen, toivottavasti Spede on paremmassa kunnossa :)

      Poista
  5. Minä olen kovasti toivonut, että olisin ollut niin kiltti, että joulupukki toisi sen marimekon pienemmän matkurin, uudet talvikengätkin sävytin sen mukaan... :)

    Uutta tuoksua toivoen, soffi <3

    VastaaPoista