tiistai 27. elokuuta 2013

Kuinka sympaattinen voi kenkäpaja olla...?!

Parempien kenkien saralla ei mitään uutta, paitsi että kesäkenkien haku on vaihtunut syysnilkkureiden metsästykseen. Ja polvivammat vaivaavat enemmän aina, kun venyttely jää. Tukea kaipaavat jalkani ja hyviä kenkiä askeltaa. Olen ihastunut moneenkin pariin tässä matkan varrella, käyttömukavuus on aina pettänyt. Olen päättänyt, etten enää osta huonoja. Viime sunnuntain designtorilla oli mukana myös Kenkäpaja Pihka...Videon katsottuani mietin, voiko noin sympaattisten kenkien istuvuus edes mitenkään olla huono?

Pakkohan tuon ilon on tarttua jalkoihin?



Useat mallit ovat itselleni hieman turhan... jotain, mutta esimerkiksi perusnilkkurit/maiharit näyttävät hyvältä. Pohdinkin tässä, josko uskaltautuisin pajalle vierailemaan, nettisivuilla sanotaan, että saa tulla kun tarkistaa että joku paikalla :) "Avaamme portit saapuessasi".

Kuulostaa jännittävältä seikkailulta.

Tokihan tuo hintataso on kova. Mutta kuinka mukavaa olisikaan hakea kengät ihan tuosta muutaman kilometrin päästä, paikasta jossa voin nähdä sekä pajan että mahdollisesti valmistajan. Olen alkanut muutenkin miettiä ja järjestellä ajatuksiani tällaisten asioiden kanssa hieman uusiksi; kiinnostaako pohdinta hankinnoista ja kuluttamisesta vai mennäänkö kepeällä linjalla seuraavat viikot?

P.s Toinen kiinnostava kotimainen kenkä(/laukku/koru)merkki Rara rantautuu pian tamperelaisten iloksi Super Mukavaan!

EN: I noticed this brand when I visited Tampere Design week's event last week. Feel-good-shoes :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti