keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pyjamahousut ovat salonkikelpoisia- huraa huraa!

Muistan iloinneeni sydämeni pohjasta silloin muinoin, kun collagehousuista ja flashdance-vaatteista tuli muotia. Kuinka kätevää: niissä treenikamoissa liikuin kumminkin koko ajan palloillessani tanssitunnilta toiseen. Nyt on vähän samat tunnelmat, tosin treenitpöksyt ovat vaihtuneet pyjamahousuihin.



Oma pari löytyi -70 % alelapulla varustettuna niin uskallan jopa testailla olisko tää printtijuttu mua varten vaiko eikö. 

Luumut kuvassa siksi, koska ostin niitäkin tänään ja jotenkin oudosti sopivat värimaailmaan. Tuli sellainen kollaasifiilis. Etukenopönötyksen julkaisen siksi, että kuvaaja on Helsingissä (siitä on nyt kyllä paljon vähemmän hyötyä kun ajattelin, kun se koko aika vaan reissaa!) + olen katsonut tänään ainakin 5 kertaa sen Doven mainosvideon jossa sanotaan että pitää tykätä itsestä. Niinpä tykkään itsestäni, pyjamahousuistani ja etukenopönötyksestäni. Ja luumuista myös, tietenkin.

Luumunpunaista keskiviikkoiltaa!

Yritän ottaa enempi kuvia viikonloppuna.

EN: Plums and new pants that kind of look like pyjamas. Comfort is the key to effortless style?

6 kommenttia:

  1. Hurraa hurraa, näyttää hyvältä! Oma tämän hetkinen tyyli-ikonini lienee tässä: http://fiddyp.co.uk/wp-content/uploads/2009/09/little_britain_whatever.jpg
    Jep.... :)

    VastaaPoista
  2. Oih, onpas ihanat pökät. Ja ihana etupönötys ja ihanat luumut <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti saisin jossain kohtaa paremman kuvan.

      Poista