tiistai 27. toukokuuta 2014

Lempikosmetiikkaa: hiustuotteet

Juttu ihonhoidosta oli ainakin tilastojen valossa tosi tykätty, joten tohdin jatkaa lempituotteiden listausta tällä lailla pikku hiljaa. Tänään vuorossa hiustuotteiden lempparit.

Hiukset on se mun juttu.
Kaikilla naisilla on varmaan joku piirre tai ominaisuus joka on heille se ulkonäöllisesti tärkein. Että jos joku tietty asia ei ole kohdillaan niin kaikki muukin näyttää huonolta. Minulle se juttu on takkutukkani.

Voitte arvata millaisia tuskan hetkiä vietän nyt, kun kasvatan omaa väriäni takaisin ja 10 vuoden tumma värijäämä ei taitu mieleisekseni millään. Vuoron perään suunnittelen takaisin tummaan väriin palaamista tai vaihtoehtoisesti koko kuontalon saksimista pois. Mutta sitten hoen hyväsiitätuleehyväsiitätulee. Ehkä jonain päivänä.

Joka tapauksessa, hiuslaatunihan on hieman luonnonkihara, kuiva ja karhea ja takkuinen. En tykkää liian siloisesta pinnasta, monesti liian hoitavat tuotteet tekevät hiuksistani vain likaisen oloiset. Pidän sekaisesta rokkitukastani, mutta takkuun se saisi mennä vähän vähemmän. Nämä tuotteet ovat muodostuneet suosikeikseni monien ja taas monien testailujen jälkeen. No nothing-shampoosta olen ehkä kirjoittanut aikaisemminkin mutta se ansaitsee tulla mainituksi uudelleen. Ostin tätä juuri uuden pullon vaikka yleensä testaan innokkaasti myös kaikkea uutta. En ehkä halua vaihtaa enää. Tämä jättää hiukset puhtaaksi mutta ei ole liian kova päivittäiseenkään täyttöön. Luonnonkiharani jaksaa vielä hyvin tämän jälkeen nousta, ei siis liiskaa hiusta mutta pehmoinen tuntuma jää silti. Hoitonaamiona käytän KC:n color maskia, siloittaa pahimmat takut ja taittaa keltaisuutta. Molemmat näistä tuotteista ovat aika edullisia, shampoo muistaakseni 9,90 € ja tuo naamio taitaa olla aika usein tarjouksessa suunnilleen samaan hintaan?

Kun pääsen kunnolla tähän oma väri- juttuun kiinni niin olisi kiva testata joku luonnonkosmetiikka shampoo. Tällä hetkellä kuitenkin haussa maailman tehokkain silver, Fudgea on suositeltu mutta en ole vielä ehtinyt ostaa. Onko teillä muita ehdotuksia?

Tangle teaseria en enää ikinä vaihda pois. En tajua miten selvisin ennen tätä. Paras harja päällä maan. Täytyisi ostaa toinen treenikassiin/ matkakäyttöön.

Batisten kuivashampoo on suosikkini kun tarvitsee nopeasti fiksata itsestään leijonaharjainen, tulee volyymiä kuulkaas. Tätä käytän aika kun on joku meno eikä ehdi pestä hiuksia. Toimii ihan loistavasti kun suihkii vaan tyveen, pörröttää vähän ja menoksi. Skinny serum onkin sitten seuraavaa päivää varten jos volyymistä on sattunut muodostumaan tuulessa yksi suuri takkupallo. Pesen hiukset ja levitän seerumia kosteaan tukaan, selviää ja tulee todella silkkinen tunne. Tämä pullo on kestänyt ikuisuuden. Kuivashampoon hinta taitaan olla 7€ kieppeillä, seerumi alta 30 €. Pieni sijoitus tuo jälkimmäinen, mutta kestossa puhutaan vuosista.

Kuulen mielelläni teidän lemppareista myös! Mikä on sinun luottotuotteesi hiusten suhteen?

EN: What's you favorite hair product?

4 kommenttia:

 1. mullakin oli tuota silkkiseerumia muinoin kun löysin alelootasta sen, pidin kovasti tuotteesta mutta en raaski enää ostaa kun maksaa mansikoita tuommoinen puteli vaikkakin oli hintansa väärti. tuoksuukin vielä hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuoksu on kyllä hyvä! onhan se kallis, mutta mielestäni kestänyt niin kauan ettei hinta käyttöpäivää kohden tunnu enää missään :) mutta, varmasti edullisempiakin vaihtoehtojakin löytyy! esimerkiksi mun kasvoilla suosimaa kookosöljyä voi käyttää myös hiusten latvoihin...

   Poista
  2. oon kuullu tosta kookosöljystä mutta oon empiny kauheesti sen ostamista vaikka sitä kuulemma voi käyttää mihin vaan, toimiiko se oikeesti hiuksiin ja miten??

   Poista
  3. Se öljy sulaa käsissä tosi nopsaa ja muuttuu sellaiseksi öljyksi. En itse käytä tätä tukkaan kuin harvoin (koska on tuota seerumia), mutta siis pieni määrä käsiin ja pyyhekuiviin/kuiviin latvoihin. Ei koko päähän :) Kookosölyn voi käyttää sitten ruuanlaitossa vaikka lettujen paistoon jos ei muualla toimi :)

   Poista