maanantai 26. toukokuuta 2014

Maanantain sillisalaattiasiat

Huomenna on viikon ensimmäinen reissupäivä.

Tein itselleni vähän mielipuolisen aikataulun tälle viikolle, mutta näillä mennään. Lähden huomenna Jyväskylään, olen siellä n. klo 20 ja siitä treffit yhden kaverin kanssa. Keskiviikkona aamulla töitä Jyväskylässä alkaen klo 08, jonka jälkeen juhlin toisen rakkaan ystävän valmistujaisia alkaen klo 18 (?). Torstaina on onneksi vapaa, joten matkustan kotiin. Joskus päivällä muistaakseni. Illalla oli joku tapaaminen Tampereen päässä.. 

Perjantaina taas työpäivä, jonka jälkeen saan tänne jälleen yhden ystävän, sellaisen jolla ei ole ikinä viikonloppuvapaata. Illalla pöytävaraus 2h+k:lle, siitä varmaan sitten illan viettoon...Lauantaina lähden klo 14 takaisin Jyväskylään, jossa taas yhdet tärkeät yo-juhlat. Olen Jyväskylässä siis noin klo 16 ja lähden sunnuntaina takaisin muistaakseni klo 15? 

Sunnuntai illaksi ei ole mitään.

Sanomattakin varmaan selvää etten ole pakannut mitään vielä huomista ajatellen?

Sen aijaan olen repeillyt tälle ja suunnitellut lomaa. Parasta tuossa t-paita kämmissä on että olen tosiaan nähnyt sen tekstin koko ajan u:lla. Muistan nimittäin hämärästi kun siskokin katsoi vähän pitkään kun hän varovasti kaupassa huomautti että "ei sit vissiin kirjoiteta noin.." ja minä olen ollut ihan vakavissani Huolissani Tästä Asiasta. No, mutta tulipahan kuitattua yksi murhe pois ja todistettua samalla että joku lukee tätä blogia.

Viisi viikkoa lomaan, kuten Joonakselle jo kommenttiboksissa kirjoitinkin. Taidan olla sen tarpeessa? :) Suosittelen muuten lämpimästi kurkkamaan hänen bloginsa, varsinkin te tamperelaiset! Ei tarvitse itse enää miettiä että mitä kaupungilla tapahtuu, Joonas kertoo kaiken tärkeän kyllä. Eli muun muassa sen, mitä kivoja ravintoloita tänne avataan.

Kuvassa kukkasia ja aurinkoa, toivotaan että kesä jatkuu.

Nyt menen nukkumaan ja toivon että se sotkeva kotitonttu pakkaa yön aikana matkalaukkuni?

EDIT: Ihmettelin kun tunnisteet puuttuu ja tekstiä ei näy etusivulla... olin sitten kirjoittanut ja julkaissut tämän jutun vanhan blogini puolella joka sulkeutunut 2012. Nyt menen kyllä nukkumaan...

7 kommenttia:

 1. Loca chica! SÄ tarvitset sen häivytyskaapin..........

  VastaaPoista
 2. Oi ja voi tota blogijuttuakin :) Toivottavasti nyt olet kaiken kiireen lomassa ehtiny saada tarpeeks lepoa :P

  Nyt just on vähän huono mun blogissa, kun tulee kasapäin Helsingistä postauksia tähän saumaan, ja sitten jo melkein onkin se lomareissu edessä, mutta tulee niitä Tampereenkin vinkkejä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan ainakin itse myös Helsinki vinkit ihan mielellään vastaan :) Meen varmaan kuitenkin pariksi päiväksi sinne kun loma alkaa. Ja tässähän tämä, reipastelin just aamulenkin ja nyt rauhassa aamupalaa. Ihmeellinen tunne, kun yleensä nousen n. 7 minuuttia ennen kuin pitää lähteä,

   Poista
  2. Mä taas haahuilen hereillä, herään 1-1,5 tuntia ennen töitä yleensä koska tykkään lähteä rauhassa, syödä aamiaisen, kahvin, käydä suihkussa ja siltikin tulee usein aina viime hetken pyrähdys kun "unohdun" koneelle tms. näin aamulla :)

   Poista
  3. Olen vähän kateellinen... en vaan pysty tuohon vaikka mukamas olenkin aamuihminen. vapaapäivät asia erikseen, pitkä aamiainen on parasta mitä tiedän :)

   Poista
  4. Mut ei se sitä takaa, et puhuisin tai kirjoittaisin järkeviä :D Itse asiassa tarkotin vielä, että 1-1,5 tuntia ennen töihin _lähtöä_!

   Poista