maanantai 19. toukokuuta 2014

Päivän ratkaisevat kaksi kuvaa

Olin ajatellut tehdä teille "päivä kanssani"-tyyppisen jutun tästä maanantaista. Otin urhoollisesti kuvia matkan varrelta ja muistin jutun koko päivän ajan, mikä sinänsä on ihmeellistä varsinkin kun heräsin 05.15.

Mutta, sitten tajusin kun aloitin tätä rustaamaan, että päiväni tiivistyy oikeastaan kahteen kuvaan.

1:
Ei ole ollenkaan sama lähteekö juna Tampereelta 6.12 vai 7.07 jos aamulla pitäisi olla Leppävaarassa klo 09. Tuo junahan ei selvinnyt asemalta edes siinä vaiheessa kun ystävällinen konduktööri vastasi hienovaraisiin lähtökyselyihini että "otappa tuo toinen juna". Joka siis lähti 7.07. Note to self: aamujunaksi mielellään aina sellainen joka lähtee matkaan samalta asemalta kuin sinä. Tai no, voi sen aamun aloittaa kiroilemallakin, ja hermoromahduksella. 

Kahvia sain vasta 7.10. Onneksi matkustin yksin.

Tämä päivä oli aika paljon junassa istumista, autossa istumista ja töitä.

Olin Tampereella takaisin klo 14 aikaan, menin pariksi tunniksi hommiin ja läksin kotiin. Hain postista yhden nettikauppatilauksen, joka on noin puoliksi onnistunut. Oli tosi kuuma. Olin hyvin väsynyt.

2:

Kävelin Hämeenpuistossa silmät melkein ummessa ja kun sitten nostin katseeni suihkulähdettä kohti tajusin, että nyt saattaa olla kesä. Tai ainakin se on ihan ovella.

Ja että tuo on yksi lempinäkymistäni tässä kaupungissa. Siitä tulee sellainen olo että tekee mieli hihkua "olen kotona, olen kotona!".

Taidan olla niitä ihmisiä, joiden pitää mennä muualle tajutakseen missä koti on. Milloinkin.

EN: Monday morning... 
If you want to be on time... go one day before.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti