keskiviikko 21. toukokuuta 2014

7 kuvan talvi

Olen tehnyt jo kaksi tällaista tiivistelmää, joten ajattelin koota yhteen myös talven seitsemän kuvaa. Kesä 2013 löytyy täältä ja syksy täältä. On vähän outoa alkaa käymään läpi talven kuvia toukokuussa, mutta minusta tämä on ollut hauska perinne. Sitäpaitsi nyt lunta ehkä pystyy taas katselemaan kuvissa? Alkuvuonna blogi jäi pahasti arkielämän runtelemaksi, mutta katsotaan josko löytyisi tarvittava määrä kuvia kuitenkin...

7 photos of my winter. I started this last summer when I got this blog challenge from someone. Now I try to find 7 photos of each season. You can find last autumn here. Joka talvi yritän piipahtaa muutamaan otteeseen Tallipihalla, niin nytkin. Mikään ei tuo joulutunnelmaa kuin suomenhevonen, pikkuinen aasi ja markkinatunnelma. / Visited Tallipiha many times during December.Juhlimme itsenäisyyspäivää Tampereella ja kirjoitin muutaman sanan saduista. / Independence day.
Piipahdin Helsingissä ja tein elämäni kenkäkaupat. Kävelin keskustassa paljon tuolloin ja palelin. Ja kuvailin kiviä ja talojen seinien yksityiskohtia, näemmä nyt kun kuvia selaan. Minna Parikan liikkeen ikkunassa oli sähköllä toimiva junarata. Kengät oli laitettu junan kyytiin ja lapset ihastelivat asetelmaa ikkunasta. Minä ihastelin kenkiä. Tuolla reissulla join myös talven ainoa rommitotin. Ei ollut lunta. / Helsinki in December.Leikkasin hiukset ja kuvattiin jouluna mekkokuvia rannalla. Kaipaan pitkää tukkaa niin paljon että välillä itkettää, mutta oman värin kasvatusprojekti ottaa aikaa. Nyt riipii varsinkin kun katson tuota syksyn kuvaa, jossa tukka on vielä oikeasti pitkä. Haluan kuitenkin leikata kaiken vuosien värijäämän lopulta pois, kunhan oma tukka kasvaa riittävästi. Yritän uskotella itselleni että tämä on sen arvoista. Nyt näytän nimittäin ihan karmivalle. Lauantaina menen katsomaan josko kampaaja saisi latvaa sävytettyä jotta pystyisi katsomaan peiliin.. / R/H Mickey dress photos from December. It was so weird being on the beach without any snow.Tammikuussa tuli lumi. Ja paljon kaivattu valo. En rehellisesti muista tammikuusta kovinkaan paljon, taisin olla hieman talviunessa. / And then came the snow. And the magic light of January.Testailin Lushin kosmetiikkaa innolla. Loppujen lopuksi suosikki on tämä kasvovesi, putsarit olivat minulle liian hankalia käyttää. Kuvailin purkkeja lumessa, naapurustolla mahtoi olla hupia. / Tested lots of Lush products, this was my favorite.Ostin untuvatakin, joka paransi elämänlaatuani ihan käsittämättömän paljon. En aio palella enää yhtäkään talvea. Elämä on lyhyt! / YOLO. If you live in Finland, buy decent clothes. It took me 20 something years to buy a warm jacket but now there is no way back to "looking smart in -25 degrees".

Talvi oli pitkä niinkuin aina. Nyt mennään jo hyvää vauhtia melkein kesässä ja minusta alkaa tuntua että tästä tulee hyvä sellainen. Haastan kaikki tätä lukevat muistelemaan vielä hetken talvisia maisemia. Tai keväisiä, jos olette vähän paremmin ajassa kiinni :) Linkkailkaa omanne kommenttiboksiin! Tai kertokaan miten teidän talvi meni ja odotatteko jo kesää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti