keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Keväthuolto!

Minulla on ollut viime aikoina aika samea olo.

Tänään muistin, mikä yleensä auttaa kun olo on tylsä. Mikä auttaa silloin kun tämä kaupunki on ihan hanurista, naama on harmaa ja mieli musta. Mene ulos! Mene ulos urpo, tiuskaisin itselleni. Ja niin menin.

Kävin kävelemässä puoli tuntia, juoksin yhdet portaat. Tulin kotiin, join kolme lasia vettä. Yhten laitoin sitruunaa.

Sitten tein kropan keväthuollon.Kuivaharjaus on työlästä juu, mutta nyt aion taas pyhästi suorittaa operaation ainakin kahdesti viikossa. Vartaloöljy Body Shopilta on pitkäaikainen suosikki ja ihan täydellinen kuivaharjauksen ja suihkun jälkeen iholle levitettäväksi. Tulee pehmoinen iho. Kuorin jalat, levitin kasvoille naamion. 

Nämä tuotteet on nähty blogissa jo miljoonaan kertaan, mutta mielestäni se on hyvä. Mitä sitä hyvää vaihtamaan. Kasvonaamion on L'Atélier des Délicesin piparminttu ja sitä saa ainakin Jolielta. Jalkojen kuorinta on muuten sekin piparminttua, Body Shopilta tosin. Jos äitienpäivälahja on hakusessa niin voin kyllä suositella molempia! Body Shopilta löytyy myös jalkavoide tuohon sarjaa, kestävät ikuisuuden. Juttu jossa kokoan suosikkini kaikkea kosmetiikkaa koskien on tulossa, mutta kun varastot huutavat kipeästi täydennystä niin kuvat puuttuvat. Mutta siis työn alla!

Kohta uppoudun uusimman Trendin pariin. Ostin irtonumeron, mutta tilaus täytynee taas pian tehdä. Odotan jo innolla ainakin Suvin ruokakolumnia (tässä blogissa on kauneimmat kuvat ikinä, jos et ole käynyt jo niin mene kurkkamaan)...

Olo ei ole enää samea. Lähinnä pehmoinen. Ja miten pienen pieniä asioita ne olivatkaaan. Hyviä fiiliksiä keskiviikkoonne <3 

EN: Wednesday. Taking care of small things that I've forgotten recently... like myself :) Have a good night.

4 kommenttia:

 1. Mä teen tota samaa! Yleensä kuorin ja puunaan ihon viimeisen päälle vasta viikonlopun viettoon, mutta joskus raikastava kasvonaamio kesken arjen tomun tekee olon ihanan virkeäksi! Sitä lähtee seuraavaan päivään ihan uudella asenteella.. :) Mitä tuo kuivaharjaus tekee muuten? Onko se niinkuin kuorinta, poistaa selluliittia vai vaikuttaako se verenkiertooon ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivaharjaus vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ja tietysti kuorii ihoa. Lisää voit lukea vaikka täältä:
   http://www.lily.fi/blogit/halo/skrii-skraa-eli-miksi-kannattaa-kokeilla-kuivaharjausta

   Kai sillä jotain vaikutusta voi selluliittiinkin (jessus mikä sanamuoto) olla, mutta itsehän en usko että siihen auttaa oikein mikään yksittäinen asia.

   Poista
 2. Pitäs kyllä itsein alkaa pitää vähän parempaa huolta myös itsestäni. Rakastan kaikkia jalkahoitoja mutta niitä tulee kyllä valitettavasti tehtyä aivan liian vähän laiskuuteni takia! Nyt täytyy kyllä skarpata kun kesäkin on jo ihan ovella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen itse samanlainen ja unohdan liian usein jalat... :) Nyt voisi jo ehkä tehdä jonkin kivan kesälakkauksenkin...

   Poista