sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Tänään räntäsateessa

Blogi tarvitsisi kipeästi rytmin kuten minäkin.

Molemmat huudamme hyvin suunnitellun toiminnan perään, vaan ei kuulu. Mietin, että joku toistuva juttu voisi olla avain takkuamiseen. Päivän asuja ei vieläkään, mutta ehkä kerran viikossa? Rutiini loisi turvallisuutta, pysyvyyttä ja helppoutta... ehkä.

Ja kyllä, olen miettinyt lopettamistakin. Mutta minusta tuntuu, että tarvitsen tätä projektia vielä. Luulen, että jokainen blogia kirjoittava tietää sen tunteen, kun elämässä tapahtuu paljon mutta mikään ei ole niin sanotusti blogimateriaalia. Se on vähän tympeää, mutta sellaista se on. Ja se menee ohi. Ja sitten on taas aikaa ja innostusta asetella purkkeja kuviin ja fiilistellä jotakin mansikan kuvakulmaa vaikka kuinka kauan... ja hymyillä sitten kun asetelma onnistuu!Siskot kävivät ja menimme designtorille. Toinen otti kuvia ja toinen hoki vieressä "toi on hyvä. toi on hyvä. ei toi ei oo yhtään hyvä. kato nyt toi valo. toi ei oo hyvä. toi on hyvä..."

Tässäpä siis minun sunnuntain tyyli: rentoa nuuskamuikkusta, rikkinäiset mokkasiinit ja jättihuivi (se on valmis!!). Ensimmäinen, joka kommentoi jotain Beckin naapurista saa selkään.

Kamerani saa pahasti kyllä turpaan blogimaailmassa. Voi pientä.

EN: Maybe I should try to post an outfit once a week? This blog needs a rhythm. 

2 kommenttia: