sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ihastuksesta punaiseenKesä tuli yksi kaksi yllättäen.

Olen maannut viltillä ulkona ja tuijottanut lehtiä ihmeissäni. Istunut terassilla liian myöhään, hymyillyt, kävellyt pimeyden koittaessa kotiin. 

Tänään siivosin. Välillä minusta tuntuu että asunnossani täytyy asua joku tonttu, joka sotkee ja pölyttää täällä. Koska en minä yksin näin paljon voi sotkea. 

Ensi viikolla olen kahtena päivänä koko päivän kotona, muuten reissaan. On kivempi aloittaa tällainen viikko sellaisessa asunnossa, jossa kaikki on edes suunnilleen mallillaan ja sängyssä puhtaat lakanat.

Olen kesän tullen ilmeisesti ihastunut punaiseen. Tykkään kovasti tuon vähän inkkarihenkisen kuosin ja rennon narupohjan yhdistelmästä. Ei haittaa vaikka punaisen sävy ei ole sama. Ei kesällä ole niin turhan tarkkaa.

8 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia, I like! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat asusteet!! Itsekin tarvis tuommoiset kiilapohjat kesälle. Punainen on pop :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on superhyvät kävellä :) Mutta jos Ilse Jacobseniin päädyt, niin koot on aika isoja. Minulla on tuosta 37, esim. Vagabondin kengissä käytän 38 kokoa.

   Poista
 3. Mäkin oon aina tykännyt tulla reissusta puhtaaseen ja siistiin kotiin. Mutta viime aikoina on vähän tainnut alkaa laiskistuminen lisääntymään, koska en oo ihan joka kerta niin tehnyt! :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen välillä oikeasti, että miten voin saada tän asunnon ihan muutamassa päivässä niin kamalaan kuntoon. Mut se on sellasta, kun käy kotona vain kääntymässä. Tai tällä huijaan itseäni... mutta nyt näyttää taas hyvältä siihen asti kunnes saavun takaisin pyykkikassien kera :)

   Poista
  2. Siis tavallaanhan silloin juuri ei pitäis sotkua tulla, jos käy vaan kääntymässä O:)

   Poista
  3. No ei!kun homma lähtee leviämään kun ei koskaan pura kunnolla tavaroita vaan vaihtaa vaan lennossa "näätarviin,näitäen"-periaatteella:D

   Poista