maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hups ja meillä on lennot


Viime vuonna matkustimme koko perheen voimin Kroatiaan, johon ihastuin ihan valtavasti.

Kirjoittelinkin aiemmin keväällä matkakuumeestani ja nyt sitten palaset alkavat loksahdella kohdilleen. Meillä on lennot heinäkuulle, pääsen siskojeni kanssa lomailemaan! Näppis käy kuumana kun hakaan airbnb:n kautta viestejä majoituksesta enkä malta mennä nukkumaan ollenkaan. Kerron lisää kun kaikki varmistuu (mutta Barcelonaan emme siis mene, se joutuu nyt odottamaan).

Olen aika onnellinen just nyt.

Kertokaa ihmeessä teidän lomasuunnitelmista! Mielelläni iloitsen kanssanne vaikka mökkireissusta, metsäretkestä, festarisuunnitelmista tai kuukauden lomasta Thaimaassa. Ja jos joku on menossa Kroatiaan, mitä suosittelen, niin kaikki Kroatia/Cavtat/matkajuttuni löytyvät matkalla-tunnisteen alta.

6 kommenttia:

 1. Mä lähden tossa parin viikon päästä Saksaan, mut tämmönen matkaintoilija tietysti haluais sillon heinäkuussakin jonnekin kun on enemmän lomaa. Voi jäädä kuitenkin haaveeks kun on Flow:kin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käynyt Saksassa joskus nuorempana, hyvä kun menet niin saan lisää vinkkejä :) Ja näinhän se on että kaikkeen ei pysty. Onneksi saatiin nuo lennot nyt, heinäkuu kun ei ole välttämättä se edullisin kuukausi matkustaa...

   Poista
 2. Ite lasken jo öitä tulevaan lomaan! :) Etelän auringon ja kivirantojen lisäksi tiedossa myös loikoilua mökkilaiturilla. Ihan huippuja juttuja molemmat, ulkomailla sitä ihmettelee uusia maisemia ja toisten arkea, koto Suomessa taas ihmettelee järvimaisemaa ja sen rauhaa <3

  VastaaPoista