lauantai 19. tammikuuta 2013

Piilosta

Lämpötila oli tänään jo ihmisystävällisempi, joten lähdin urheasti siskoani vastaan. Meillä on ollut tosi kiva päivä, käytiin hiukan kaupungilla ja shoppailtiin muutamat alekorut. Nyt on pitsaa uunissa ja tehtiin myös banaanikakku.Olen halunnut jo pitkään ottaa teille kuvan takistani, josta kerroinkin joskus aiemmin. Takki on siis mummoni vanha, merkki on Mistex Finland Oy. En osaa päästää irti tuosta piknikviltistäni, mutta ranskanpastilliolotila asussa ei ollut ihan huono. Seuraavan kerran sitten hiukan hillitymmällä yhdistämisellä ja seuraavat kolme päivää pukeudunkin pelkkään mustaan. En ole varma, kuinka vanha takki on, ehkä 60-luvulta (äiti soitatko ja kerrot kuinka on?). Kunto on kiutenkin täysin moitteeton. Ennen sitä osattiin kaikenlaista.

EN: I decided to write something in English as well. I'm already sorry for my bad grammar but maybe you can correct me? This is my favorite coat for this winter. I got it from my grandmother who wore it in the 60's? Brand is Mistex Finland :) Condition is still impeccable. Love it.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, arvasin että joskus siihen tykästyn. Varastossa se on asustellut viimeiset 5-6 vuotta. Myös lapaset on muuten mummon tekemät :)

      Poista