torstai 3. tammikuuta 2013

Verkkokauppashoppailua: Marimekko

Marimekon verkkokauppa aukesi viimein tuossa hiukan ennen joulua. Kanta-asiakkaana tietysti naputtelin itseni rekisteröityneeksi myös verkkokaupan puolelle ja sainkin sieltä sitten alennuskoodin jouluostoksia varten.

Pakko sanoa, että ilman koodia tuskin olisin tähän lähtenyt, sillä Tampereelta löytyy Marimekon myymälöitä jo keskustasta kaksinkin kappalein ja Jyväskylän puolellakin on hyvä tarjonta. Valikoima kuitenkin vaihtelee aika paljon eri myymälöissä, eikä kokoja aina ole. Siksi tämä on toki tervetullut lisä, joulun jälkeinen alennnusmyyntikin näyttää aika lupaavalta :)

Tilaus: Jälleen hyvin yksinkertaista ja kaikki sujui hyvin, myös alekoodi toimi moitteettomasti. Verkkokaupassa on todella laaja valikoima, en ainakaan huomannut että mitään etsimääni olisi "puuttunut". Erityisesti vaatteiden ostamisen kannalta tämä on varmaan jatkossa mukava vaihtoehto...
Maksaminen: Verkkopankkintunnukset, yleisimmät luottokortit

Toimitus ja kulut: Toimituskulut 5,90 tai kotiitn 9,90€. Harmi ettei heillä ole vaihtoehtoa "toimitus ilmaiseksi myymälään" :) Tosin en ole oikein koskaan ymmärtänyt että jos valitsee tämän niin miksi ei sitten osta tuotetta suoraan myymälästä/ jos sitä ei ole niin miksei myymälästä voida tilata... mutta nyt meni sivuraiteelle.

Noudin oman pakettini postissa, toimitus tuli alle viikossa. Ostokseni oli kääritty kauniiseen silkkipaperiin ja muutenkin laatikko oli jotenkin herttainen. Tosin äärimmäisen epäkäytännöllinen kannettavaksi, täydellinen neliö...

Yleisesti: Käytän tätä jatkossa siinä tapauksessa, että saan tuotteen täältä jostain syystä halvemmalla kuin myymälästä. Marimekon myymälöissä on kumminkin kiva asioida, erityisesti tykkään Tampereen Hämeenkadun liikkeen palvelusta. Jyväskylässä suosikkimyymäläksi on kivunnut se liike joka on Keljon Citymarketin yhteydessä :)

2 kommenttia:

  1. Hah, nyt on kyllä joku telepatia välillämme. Hain eilen postista Marimekon paketin. Ja ihaninta oli silkkipaperi! Ja mekkoon alen lisäksi tullut yllätysalennus, en vieläkään tiedä mistä se tuli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkäs sitä sanotaan että great minds...? :D Yllätysalennukset on parhaita!

      Poista