maanantai 7. tammikuuta 2013

Eka kerta

Tänään oli todella jännittävä päivä.

Treenasin ensimmäistä kertaa ikinä personal trainern kanssa.

Blogiani kauemmin lukeneet muistanevat ehkä, että en ole koskaan käynyt kuntosalilla. En ole ikinä edes kävellyt juoksumatolla. Aiempi kuntosalikokeilunikin keskittyi puhtaasti ryhmäliikuntaan, koska salilla käyminen hirvittää. Niinpä tämä oli aika kova paikka pienelle ihmiselle.

Kuntosalijäsenyyteeni kuuluu kaksi treenikertaa PT:n kanssa, tämä on kai aika yleistä. Kahdella kerralla tehdään minulle oma ohjelma ja sitten voin jatkaa itse tai jos raha riittää niin ostaa lisää aikaa ammattilaisen kanssa :) Tänään oli siis ensimmäinen kerta, ensi viikolla toinen. Nyt on viikko aikaa testata näitä juttuja ja ensi kerralla voidaan tehdä muutoksia jos en ole tyytyväinen tai tuntuu, että haluan tehdä enemmän jotakin tiettyä.Ja voi, jos saisin valita niin treenaisin aina PT:n kanssa! En enää ihmettele pätkääkään, miksi tämä on julkisuuden henkilöillä (=lue:rikkailla), niin yleistä. Mikään ei ole motivoivempaa kuin se, että joku patistaa vieressä ja ennenkaikkea kehuu koko ajan vaikka olisit maailman paskin <3 

Tärkeimmät oivallukset: 

 • juoksumatolta ei sinkoa mihinkään yhtä äkkisesti
 • on tosi tosi kivaa, kun jaksat tehdä viisi leuanvetoa niin, että laitteessa on suunnilleen oman painosi verran helpotusta ja joku hokee koko ajan vieressä "menee ihan tosi hyvin, jatka vaan" tai "ihan tosi hienosti jaksat" tai "hyvä hyvä"
Minulle sattumusten kautta valikoitunut PT oli ihan supermukava ja ymmärsi tavoitteeni hyvin. Nyt pitää vain voittaa pelkonsa ja mennä tekemään ne samat jutut yksin. Osaatteko te kaikki kävellä juoksumatolla vai löytyykö kohtalotovereita? Huimaako ketään muuta sen jälkeen? 

4 kommenttia:

 1. Hyvä tyttö!! Siitä se lähtee ja kaikki on vaan sulle itselles!! Don´t give up!
  T.mamma

  VastaaPoista
 2. hyvä hyvä! olishan se kyllä varmasti tehokkaampaa treenata tsempparin kera. tuo juoksumatto juttu onkin ihan hauska juttu.. siinä kun juoksee muutaman minuutin ja tulee pois laitteen läheisyydestä onkin ihan höpö olo. toimis varmaan, jos noin niinku säännöllisesti kävis köpöttelemässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatii totuttelua ja varmaan paremmat kengät. Dance sneakerit on ehkä huonoimmat mahdolliset kävelyyn tai juoksuun. Mutta uudet treenikengät keikkuu jo ostoslistalla niin eiköhän tähän saada parannus piakkoin.

   Poista