lauantai 5. tammikuuta 2013

Jos olet valinnut väärin, valitse uudestaan

Tämän päivän puuhastelua: lehtipinojen läpikäymistä ja pyykin pesua. Muistin taas, miksi vanhoja Trendejä on kiva säilyttää. Pelkästään näillä neuvoilla pärjäisi varmaankin elämässä pitkälle.
Kodin järjestäminen tuntuu monesti auttavan ajatusten järjestelyyn. Mitä te teette jos ajatukset tuntuvat olevan sekamelskaisia?

Toinen suosikkini otsikon lisäksi: "Se, että ihmisen täytyisi aina olla oma itsensä, on idealistista höpöhöpöä." 

Ihanaa lauantai-iltaa! Olkaahan juuri sellaisia, kuin tänään haluatte olla.

6 kommenttia:

 1. Onko Trendeissä oikeasti tuollaisia "mietelauseita" tuolla taitteessa?! :D Miten mä en koskaan oo huomannut... Aika noloa, ottaen huomioon, että olen pidemmän aikaa lehteä tilannut :D

  Kun mun mieli on sekamelskanen, mä kaipaan just siisteyttä ympärille ja mua häiritsee kaikki ylimääräinen tavara ja sotku ympärilläni. Siksipä usein siivoankin silloin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On :) En itsekään muista, koska sen huomasin, mutta toi on ihan lempijuttu, Käy kurkkimassa, jos vanhoja numeroita löytyy...

   Poista
 2. Minun suosikkini on "Jos ei koskaan muuta mieltään mistään, ei ole oppinut yhtään".

  VastaaPoista
 3. Olen myös säästänyt nuo lehdet, tällä hetkellä yöpöytänä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus miettinyt samaa. mutta en varmaan koskaan jaksaisi siirrellä sitä kun siivoan :) mutta se näyttää varmasti kivalta! onkohan se näkynyt jossain kotikuvissasi joskus? jos ei, niin laitahan kuvaaa :)

   Poista