perjantai 18. tammikuuta 2013

Vanhoja tuttuja

Tänään puin päälle suunnilleen kaiken läpimän, mitä omistin. 

Tulisi jo se kevät ja ballerinakausi! 

Ensimmäinen kerros ennen kaikkea villa-asioita oli ihan nätti, harmi että se ei loppupeleissä juuri päässyt oikeuksiinsa (tai edes näkyviin millään lailla). Kuvan nappasin kuitenkin. Ehkä tälle ajatukselle on käyttöä sitten, kun voi oikeasti jälleen liikkua ulkona kauluspaidassa.
Harmaa kauluspaitatunika on viime kesän löytö Jyväskylän kirpputorikierrokselta. Väri tuo jotenkin mieleeni armeijan vanhat, harmaat ja karheasta kankaasta valmistetut vaatteet. Koru on ikirakkausteni Maneggilta.

Nyt sipsejä! Salilla olin viimeksi maanantaina, mutta kuka laskee. Huomenna saan seurakseni hurmaavan pikkusisareni, joten varmaan vähän erilaisia kuvia löytyy tännekin sitten taas. Herkullista perjantaita!

P.s Olen vähän pyöritellyt ajatusta, että kirjoittaisin englanniksi jonkin pienen käännöksen aina juttujen loppuun. Oikeastaan oman harjoituksen vuoksi (kielitaito rapistuu, yleissivistyksellähän olen jo heittänyt hyvästit). Mitä mieltä te olette?  

I wonder if there's someone who would like to read this in English? I could try to translate if needed...?

4 kommenttia:

 1. Kirjoita enkuksi niin voin sanoo äidille, että oon lukenut kirjotuksiin.
  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, jaa. mitenkähän tähän nyt suhtautuisi? mainitsinko että kielitaito on siis aika HUONOSSA jamassa? mutta katsotaan. eihän virheet kerro muusta kuin yrityksestä.

   Poista
 2. Hauskaa viikonloppua sisaruksille! :) Nätti asu, koru on syystäkin lemppareitasi. Mulla on itseasiassa jemmassa yksi musta samantapainen hmmmm..

  Satu

  ps. Mulla oli silloin aiemmin ihan sama ajatus englannin suhteen, sitten ajauduin ajattelemaan kokonaan englanniksi ja suomi jäi taka-alalle..nyt tulee vähän mitä milläkin painotuksella :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun viimeisin asu, jossa oli vihreä paljettihame oli tosi kiva! En muista muistinko kommentoida sitä.

   En varmasti jaksaisi mitään pitkiä pätkiä/ suoraa käännöstä mutta enhkä jotain tunnelmapaloja kuitenkin... tai sitten käännätän tämän jollain :)

   Poista