maanantai 14. tammikuuta 2013

Laukkuhaaveita tälle vuodelle

Olen pohtinut hiukan pikkuisemman arkilaukun hankintaa rakkaan matkurini rinnalle. Cambridge satchel companyn salkut ovat tällä hetkellä saaneet minut kallistumaan heidän kannalleen. Ongelma on kuitenkin sama kuin Kånkenin kanssa aikanaan, minkä värin sitä valitsisi?Oikeastihan tilauksessa oli "ihanperus" arkilaukku ja mieluiten jossain ruskean sävyssä.

Kummasti kuitenkin houkuttelee tuo sitruunankeltainen. Tai possunpunainen. Malliltaan tykkään tuosta, jossa on myös päällä kantokahva. Sen nimi on The Batchel. Eikä punainen värikään ole huono... oi voi.

Teettekö te yleensä järkeviä vai idioottimaisia laukkuhankintoja?

Toisaalta, jos rakastaa sitruunankeltaista niin eihän sen hankinta ole idioottimaista lainkaan... Ja kuinka vaikeaa voi yhdistäminen muka olla jos pukeutuu yleensä mustaan, harmaaseen ja valkoiseen?!

6 kommenttia:

 1. Mulla on just toi the Batchel punaisena. Se on yllättävän iso ja itsessään jo aika painava, eikä sinne kovinkaan paljoa tavaraa mahdu. Ne tärkeimmät vaan, mikä on ehkä hyvä laukun itsensä painoa ajatellen. Mut ihanalta se näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok! Hyvä tietää. Mietinkin tuota painoa, nahka näytää aika paksulta...

   Poista
 2. Ihan täydellinen toi punanen, I love it!! Saatoit just aiheuttaa mulle pakkomielteen..

  Harmaa ja keltainen on mun mielestä yks hienoimista väriyhdistelmistä, joten miksei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Anna hyvän kiertää. Tosin itse jäin miettimään nyt tuota painokysymystä... Muutenkin on niskat aina ihan jumissa...

   Poista
 3. Sitruuna olis kyllä kevättä ajatellen huippu. :)
  Jos ei ole pakko olla tämän merkin ja perusmusta käy ensihätään, niin Glitterissä on semmoinen -75% alessa eli jotain 7 euroa vissiin, hi. :)

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Ah, täytyykin käydä Glitterissä kurkkimassa, kiitti vinkistä. Saattaa olla etten tuollaista rahaa uskalla sijoittaa sitruunankeltaiseen kuitenkaan. Vähän jäi mietityttämään myöskin koko ja paino. Mutta on se vaan herkun näköinen.

   Poista