torstai 20. syyskuuta 2012

Väsynyt ja onnellinen

Tänään juhlittiin yhden ystävän syntymäpäivää. Sellaisen ystävän, jonka löysin sattumalta. Tuli niinkuin bonuslahjana toisen ystävän mukana. Ja silloin kun en voinut pyytää ketään valitsemaan niin tämä sanoi: olen sun puolella.

Siksi meni blogin kanssa myöhään, hyvästä syystä. Juotiin arkena kuohuviiniä lempiravintolassa. Ja sain kutsun tosi hienoihin pukujuhliin. Ja sovin virallisesti vihdoin marraskuisen reissun Tukholmaan, elokuvan ensi-iltaa. Vaatekriisi, täältä tulen. Hitaasti ja varmasti.

Asunto, tai koti, näyttää tällä hetkellä siltä etten kehtaisi päästää tänne sisään edes omaa äitiäni. Onneksi olen vihdoin viikonlopun kotona, huomenna alkaa raivaustyö. Tällä hetkellä ei voi mennä ilman valoja edes vessaan, aivan liikaa kulkuesteitä.

Näyttää paljon siistimmältä, kun tiskit ovat piilossa sängyn alla seuraavaan sateeseen asti." 
-Muumimamma

2 kommenttia:

  1. Hih! Muumit on aina oikeassa. Ihana muumimamma :) Must taas tuntuu, et VARSINKAAN en äitiä päästäis tähän sotkuun. Heh. Paitsi jos se tulis siivoomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heippa ja kiva kun tulit piipahtamaan täällä :) muumimamma on kyllä viisas. ja äidit tehokkaita siivoamaan... toivotaan että löydän saman ominaisuuden itsestäni tänään!

      Poista