maanantai 3. syyskuuta 2012

Sydämen syke

Tiedättekö niitä päiviä, kun sitä haluaa tuntea olevansa jotakin, mitä ei aivan ole. Minulla on menossa sellainen vaihe ja sen lisäksi tunnen hillitöntä vetoa punaisiin kenkiin. Nämä kaksi asiaa yhdistyvät seuraavassa parissa


Voi hyvä tavaton miten kauniit ne ovat. Minusta ei vain ehkä koskaan tule sellaista naista, joka pärjäisi noilla kengillä. Olen ensinnäkin huomannut että 8cm alkaa olla koroissa se mukavuusaluen loppu. Sitäpaitsi tuollaisia kenkiä käyttävät vain Kohtalokkaat Naiset. Sellaiset, joiden kaapista löytyy pikkumustia ja joiden huulipuna pysyy aika paikallaan. Sellaiset, jotka vetävät miehen perässään taksiin kravatista. Sellaiset, joiden sukkahousut eivät rikkoonnu.

Oli miten oli, taidan haluta syksyyni yhden punaisen parin. Ehkä voisin joka tapauksessa olla hiukan kohtalokkaampi. Tai jos ei muuta, niin punaiset kengät voisivat tuoda syksyn pukeutumiseeni hieman väriä. Nyt nimittäin tunnen suurta tarvetta pukeutua pelkkään mustaan. Kaikki muu tuntuu väärältä. Musta on uusi musta.

P.s Nuo kengät ovat nyt alennuksessa1 Toivottavasti joku rohkeampi ne sieltä nappaa!

2 kommenttia:

 1. ^^ on ne kauniit.. kyllä välillä voi vähän vaikka, noh roolileikkiä! Olla jotain aivan muuta. Tai yhdistää omanlaiseen asuun jotain uutta tuntematonta, ihan erilaista kuin "oma itse".

  ps. annan muille kaikki mahdollisuudet voittaa arvonnassasi tällä kertaa! vaahtokarkkiavaimenperä edelleen menossa mukana ^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, ja onhan meissä kaikissa varmasti enemmän kuin yksi puoli.

   Ja hyvin jaloa :) Tällä hetkellä taitaa olla kaksi osallistujaa eli molemmilla aika hyvät mahdollisuudet. Toki saat silti jättää kommentin jos siltä tuntuu :)

   Poista