sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Anna ankalle koti- apinan päiväkirja arpoo!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Hei ihanaiset,

En ole sitten ehtinyt tänne villiltä viikonlopun juhlinnalta ollenkaan. Lupailin kuitenkin tälle viikolle pientä arvontaa; juhlitaan nyt vaikka uuden blogin alkavaa kuudetta kuukautta ja yli sataa tekstiä sekä kaikkia teitä jotka jotka täällä olette jaksaneet vierailla! Osa putosi osoitteen muutoksen myötä... toivottavasti tekin löydätte takaisin tai seuraatte nykyään salaa :)

Palkintona siis huippuhieno kylpyankka!  Pakettiin lähtee myös suosikkini Polka Jamin keittiöaiheinen kortti tai pari. (Tarvitseeko tässä erikseen enää mainita että arvonta ei ole sponsoroitu?!)

Syksyn mahtavimpaan kilpailuun pääset osallistumaan näin: Jätä kommentti jossa A) Annat palautetta blogista/toivot jotakin sisältöön littyen ja/tai B) kerrot minne kaikkialle ankan kanssa matkustaisit? Tokihan kaikki matkalle lähtiessään pakkaavat mukaan oman kylpyankan.

Kaikki (sääntöjen mukaiset) kommentit lasketaan, mutta anonyymit keksikööt nimimerkin ja jättäkööt vielä sähköpostiosoitteenkin kommenttikenttään että tavoitan sitten myöhemmin oikein tyypin. Mukavaa tietysti olisi, että osallistujat oikeasti lukisivat tätä blogia edes joskus :) Tiedän että tämä arvonta levinnee palkintohaukkojen keskuuteen saman tien :) Onnea kaikille tasapuolisesti ja kiitos että olette siellä! Aikaa osallistua on ensi perjantaihin 7.9 klo 18 asti. Voittaja julkistetaan sitten viikonloppuna.

2 kommenttia:

  1. Aioin kilpailla kovilla panoksilla, ankka on minun!>:)
    A) Pidän blogistasi paljon koska se erottuu muiden lukemieni joukosta ja tää blogi on juuri sinunlaisesi, ei kenenkään muun. Ja mulle tulee aina hyvä mieli kun luen tätä :) Ja voisit ehkä enemmän uskaltaa näyttää kauniita kasvojasi täällä enemmän, vaikka vain joskus.
    B) Matkustaisin ankan kanssa tapaamaan sen sukulaisia kenties Tampereelle, taikka johonkin lämpimään...

    VastaaPoista
  2. Kiva lukee sun kuulumisia ja kaikkia juttuja täältä... Ankka saisi matkustaa Usvan mukana kylpyammeesta toiseen, lähinnä luultavasti Jyväskylään päin. :)

    VastaaPoista