perjantai 21. syyskuuta 2012

Kukkuu!

Joko olette ihan kypsiä näihin pelikuviin? 

Eilisen arkijuhlinnan jäljiltä olen pitänyt tosi leppoisan perjantain. Töiden jälkeen suoraan kotiin siivoamaan, lenkille ja ruuan laittoon. Sytytin monta kynttilää ja nyt on aika mukava olla. Olen myös jo valmiiksi iloinen siitä, että huomiselle ei ole mitään ohjelmaa! Saan nukkua kuinka pitkään tahansa ja kun herään, on hyvä olla.
Kuvassa huomioitavaa oikeastaan se, että ensimmäinen huiviprojektini on edelleen käytössä, mutta venähtänyt kyllä hieman liikaa. Ohjeessa liian paljon silmukoita tälle langalle siis ja ehkä muutenkin. Täytyykin käydä kirjoittamassa siihen ohjeeseen. Paita on Stadiumista ja se on huippukiva! 

7 kommenttia:

 1. minä tykkään peilikuvista. tuo pieni valkoinen peili tuo ihan oman jujunsa kuviin, paljon jännempää ku isosta peilistä kuvattuna! lauantaiaamut ovat kyllä parhaita, nyt tänä syksynä niillä on taas joku merkitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sunnuntai aamut on parhaita. mutta on lauantai aamutkin ihan kivoja :) mukavaa päivää!

   Poista
 2. Ihana tuo sun tekemä huivi! Kyl tuollaiset neulejutut aina tuppaa vähän venähtämään käytössä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän ne tekee, täytyisi osata vähän paremmin vain ennakoida. Kun en sitten raaski heittää poiskaan, vaikka venähtänyttä versiota tulee aika vähän käytettyä....

   Poista
 3. Hyvä, että mainitset käyväsi lenkillä. :D Muistutat mua siitä, että munkin pitäis raahautua ulos. Mulla on tosin lenkkeily vasta ajatuksentasolla, mut ehkä voisin viikonloppuna nyt ryhdistäytyä. Pidä peukkuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja ja hurraan! Itsellä on kanssa lenkkeily ihan lapsenkengissä, nyt pisin putki menossa, eli monta kuukautta onnistunutta ulkoilua takana. Pidä sää mulle kanssa peukkuja että tämä jatkuu!

   Voisinkin kirjoittaa jotakin liikuntajuttua tässä joku kerta... lähinnä motivaatiosta ja sellaisesta. Niin se vain on, että sisätyöläisen olisi pakko käydä ulkona hengittämässä hiukan useamminkin :)

   Poista
  2. Mä pidän peukkuja! :))

   Joo, kirjoita ihmeessä! Mäkin huomaan, että nyt opetusharjoittelun ollessa käynnissä, kaipaan PALJON enemmän lenkille ja nollaamaan kuin aiemmin. Mun elämä on vissiin normaalisti liian helppoa tai jotain?! :D

   Poista